HOROSCOP: Trei zodii plang in Ajunul Craciunului. Afla de o mare tradare

Ajunul Craciunului surprinde trei dintre nativele zodiacului cu servetelul in mana si lacrimi siroaie pe obraz.

   

Motivele pentru care zodiile izbucnesc in lacrimi chiar in Ajunul Craciunului sunt diferite, dar dureroase.

Berbec

Ajunul Craciunului se dovedeste a fi un eveniment plin de lacrimi si de durere pentru tine. Chiar daca trebuie sa fie o noapte destinata bucuriei, reuniunii cu familia, cinei in familie si cadourilor, se pare ca anul acesta astrele nu sunt de partea ta in Ajunul Craciunului. Chiar inainte de a te aseza la masa impreuna cu familia, primesti un mesaj de despartire din partea iubitului. Lacrimile incep imediat sa se prelinga pe obraz, iar cheful de distractie si armonia dispar instant. Dupa lungi discutii, vorbe frumoase si numeroase sfaturi, familia reuseste sa te faca sa uiti macar pentru cateva ore de momentul dureros prin care treci.

Fecioară
Anul acesta vei petrece singură Crăciunul, departe de familie şi prieteni, de toată agitaţia oraşului şi de întrebările apropiaţilor. Ajunul Crăciunului te surprinde singură, lângă bradul din garsoniera ta, plângând şi rememorând cele mai frumoase amintiri cu prietena ta cea mai bună. Ruptura relaţiei dintre voi două te-a afectat profund şi te-a făcut să vrei să uiţi pentru un timp de toţi oamenii din jurul tău.

Vărsător

Seara de Ajun începe fabulos pentru tine, dar se termină groaznic și dureros. Armonia, pacea, liniștea și fericirea dispar de îndată ce tu începi să plângi în hohote, fără oprire. În mijlocul Ajunului, afli că iubitul te înșală chiar cu cea mai apropiată colegă, motiv pentru care buna-dispoziție dispare și-și fac loc tristețea și disperarea. Începi să țipi și să plângi, deoarece nu-ți vine a crede că partenerul te-a dezamăgit în acest fel. Familia încearcă să te ajute, însă nimic nu te poate liniști mai mult decât o discuție sinceră și serioasă purtată cât mai repede cu el.