Horoscop special pentru femei: Are peste 2000 de ani şi a fost facut de preoţii celţi (druizi)

   

Scoruşul, între 1 şi 10 aprilie şi între 4 şi 13 octombrie
Nativele din acest semn sunt delicate,fermecătoare şi pline de viaţă. Zâmbesc întotdeauna,nu pentru că ar fi întotdeauna fericite,ci pentru că ştiu foarte bine să-şi mascheze supărările.

Totodată,sunt persoane care cu greu ăşi deschid inima în faţa cuiva. Le place loialitatea,iar într-o căsnicie sunt fidele şi se dedică întru totul partenerului,dar şi copiilor.

Arţarul, între 11 şi 20 aprilie şi între 14 şi 23 octombrie
Cochetă şi inteligentă,este o femeie care ştie să se facă plăcută de toată lumea. Nativa din Arţar are tendinţa să fie individualistă şi-i place să întoarcă o problemă pe toate părţile,ca să ia decizia cea mai bună.

Este un pic rezervată atunci când ăşi alege prietenii,iar prima impresie contează destul de mult. Îi place să facă planuri şi nu prea ia decizii de moment,pe care le consideră păguboase. Din fericire,stă foarte bine la capitolul intuiţie.

Nucul, între 21 şi 30 aprilie şi între 24 octombrie şi 2 noiembrie
Timiditate,mister,contradicţii:sunt cuvintele care definesc cel mai bine reprezentantele sexuflui frumos care s-au născut sub semnul Nucului. Pot fi capricioase,egoiste şi foarte încăpăţânate,de aceea au nevoie de un partener răbdător.

Nu le place riscul şi sunt foarte posesive şi geloase. Au un magnetism aparte,de aceea nu vor fi niciodată singure. Preferă să se căsătorească la o vârstă mai matură. Nu prea au încredere în oameni şi au destul de puţini prieteni.

Iasomia, între 1 şi 14 mai şi între 3 şi 11 noiembrie
Femeile născute sub semnul Iasomiei sut foarte amabile,sociabile şi cu un simţ al umorului foarte dezvoltat.

În ciuda acestor calităţi,sunt firi suspicioase,fiindcă le este teamă să nu fie dezamăgite. Le place mult să muncească,de aceea se evidenţiază la serviciu şi au chiar calităţi de lider. În schimb,nu sunt deloc materialiste.

Nu le place să fie constrânse. Adoră copiii şi este o mamă devotată. Ca soţie,este capricioasă şi uneori cere lucruri imposibile de la partener.

Castanul, între 15 şi 24 mai şi între 12 şi 21 noiembrie
Asemenea copacului care o reprezintă,femeia Castan este foarte frumoasă,dar nu-i place să profite de pe urma acestui aspect. Îi place să obţină totul prin muncă.

Are o personalitate puternică,de aceea nicio dezamăgire nu va lăsa urme de nevindecat în sufletul ei. Uneori,este prea cicălitoare. În materie de dragoste,vrea ca partenerul să i se dăruiască total şi să o accepte cu toate defectele şi calităţile,fără să o critice.

Frasinul, între 25 mai şi 3 iunie şi între 22 noiembrie şi 1 decembrie
Nativele născute sub semnul Frasinului sunt elegante,cu un corp atletic şi pun mare preţ pe aspectul lor fizic. Nu prea sunt uşor de suportat,căci le place să dea ordine şi nu se lasă pânu nu obţin ceea ce vor.

Râde mult,de aceea trece mai uşor peste eşecuri. Femeia frasin ştie foarte bine ceea ce vrea,de aceea va avea succes şi prosperitate. Are fler,este originală şi are toate şansele să devină celebră. În familie,se ghidează după propriile reguli.

Carpenul, între 4-13 iunie şi între 2 şi 11 decembrie
Dacă te-ai născut sub acest semn,înseamnă că eşti o femeie frumoasă,plină de farmec. Are înclinaţie către disciplină şi supunere. Orice decizie pe care o ia este însoţită de un sentiment de teamă şi de nelinişte. În cuplu,este mereu drăguţă,dar şi foarte romantică. Totodată,îi place să facă surprize celor din jur.

Smochinul, între 14 şi 23 iunie şi între 12 decembrie şi 21 decembrie
Femeile din zodia Smochinului sunt delicate şi un pic complexate,de aceea,uneori,le cam lipseşte încrederea în propriile forţe.

Sunt familiste convinse,de aceea au mereu nevoie de sfatul rudelor în deciziile pe care le iau. Uneori sunt impulsive,dar nu poartă ranchiună. La serviciu,sunt extrem de sârguincioase.

22 decembrie-Fag
Persoanele născute pe 22 decembrie se află sub semnul Fagului. Înseamnă că sunt realiste şi au un talent organizatoric înnăscut. Un pic certăreţe,dar întotdeauna gata să-i ajute pe ceilalţi. Nu se bazează niciodată pe noroc şi luptă pentru a obţine ce este mai bun în viaţă.

24 iunie-Mesteacăn
O zi aparte este şi 24 iunie, care este sub semnul Mesteacănului. Sunt femei care ştiu ceea ce vor şi care sunt de neclintit odată ce au luat o decizie.

Sunt persoane inventive şi modeste. Le place să-şi petreacă timpul liber în mijlocul naturii sau citind. Cred în dragoste la prima vedere şi adoră să facă multe cadouri celor dragi,fiind persoane altruiste.

Pagini: 1 2 3