Horoscop special pentru femei: Are peste 2000 de ani şi a fost facut de preoţii celţi (druizi)

   

Plopul, între 4 februarie-8 februarie şi între 5 august-13 august
Este o fire extrem de comunicativă,de aceea întotdeauna este înconjurată de o sumedenie de personae. Uneori,paote face alegeri greşite în materie de prieteni,de aceea poate fi dezamăgită.

Nativele născute sub semnul Plopului au darul de se băga în tot felu de încurcături,din care ies cu fruntea sus. Le place aventura,sunt independente şi încăpăţînate.

Nu sunt materialiste,au un aspect fizic foarte plăcut,dar le cam lipseşte încrederea în sine. Au un simţ al umorului foarte bine dezvoltat,de aceea sunt o companie mereu căutată şi plăcută.

Cedrul, între 9 februarie-18 februarie şi între 14 şi 23 august
Eşti născută sub semnul Cedrului? Atunci înseamnă că-ţi place viaţa luxoasă şi-i place să-i impresioneze pe ceilalţi prin tot ceea ce face. Nu este o persoană răbdătoare,ci mai degrabă o fire vulcanică,care poate fi uşor scoasă din sărite.

Din fericire,nu poartă ranchiună. Îi plac surprizele şi are nevoie de un partener care să o răsfeţe tot timpul. Este o persoană norocoasă,de aceea reuşeşte tot ceea ce-şi propune. Urăşte persoanele superficiale.

Pinul, între 19 februarie şi 28/29 februarie şi 24 august-2 septembrie
Are o siluetă de invidiat,este înzestrată cu o amre doză de frumuseţe naturală şi duce o viaţă foarte sănătoasă. Nativele din zodia Pinului sunt foarte încrezătoare în propriile forţe şi nu prea se bazează pe ajutorul altora.

Sunt impulsive şi uneori dau dovadă de imaturitate în deciziile pe care le iau.Rareori îşi deschide cu adevărat sufletul,fiind destul de prevăzătoare. Cred în dragostea adevărată şi au nevoie de o persoană sensibilă,care să le înţeleagă. Este energică,harnică şi muncitoare.

Salcia, între 1 martie-10 martie şi între 3-12 septembrie
Firi melancolice,dar originale:acestea sunt reprezentantele din zodia Salciei. Sunt misterioase şi nu prea ştii la ce să te aştepţi din partea lor.

Au calităţi de lider,dar sunt uşor de rănit,căci uneori pun prea mult suflet în tot ceea ce fac. Are o foarte bună intuţie,de aceea nu dă greş în alegerea prietenilor şi a partenerului de viaţă. De aceea,pot fi buni psihologi.

Nu-i place să facă niciu fel de compromis şi se adaptează cu greu schimbărilor de orice fel. Nu-i place să lucreze sub presiune,de aceea poate avea probleme cu respectarea termenelor.

Teiul, între 11 martie-20 martie şi între 13 -22 septembrie
Sunt fiinţe extrem de fermecătoare,mereu cu zâmbetul pe buze şi, nu de puţine ori, cu capul în nori. Le place să observe totul în jurul lor şi le ia destul de mult timp până să ia o decizie. Au tendinţa să fie pesimiste,căci mereu văd partea goală a paharului.

De aceea,au nevoie de un partener care să le ridice moralul şi să le dea întotdeauna un sfat bun. Ca mame,au obiceiul de a fi prea protectoare. Respectul le guvernează viaţa,de aceea nu le place să intre în conflicte. Uneori,pot da dovadă de o gelozie exagerată.

Stejarul, între 21 martie-31 martie şi între 24 septembrie şi 3 octombrie
Dacă te-ai născut sub semnul Stejarului,înseamnă că eşti o femeie puternică,dar care trece cu uşurinţă de la o stare la alta. Este una dintre cele mai originale reprezentante ale zodiacului druidic,de aceea câştigă foarte uşor admiraţia celor din jur.

Atunci când are o problemă,o întoarce pe toate părţile,pentru a găsi cea mai bună soluţie. Se adaptează uşor şi are o intuiţie foarte bună. Şi cu sănătatea stă foarte bine şi are o condiţie fizică de invidiat. Este o bună ascultătoare,fiind o prietenă de nădejde,pe care te poţi baza.

Pagini: 1 2 3