Horoscop special pentru femei: Are peste 2000 de ani şi a fost facut de preoţii celţi (druizi)

Este vechi de mai bine de 2000 de ani şi a fost creat de preoţii celţi (druizi). Mai este cunoscut şi sub numele de zodiac arboricol şi este format din 21 de zodii. Iată ce spun acestea.

   

Mărul, între 23 decembrie şi 1 ianuarie şi între 25 iunie şi 4 iulie
Reprezentantele acestei zodii sunt persoane sentimentale şi foarte sensibile. Nu sunt deloc fiinţe egoiste,ci gata să sară mereu în ajutorul celorlalţi. Femeia din acest semn este extrem de atrăgătoare,de aceea nu va duce lipsă de pretendenţi.

Visează la o viaţă de familie reuşită,cu un partener fidel,care să-i arate tot timpul afecţiune. Foarte inteligente,nativele din Măr sunt înclinate către ştiinţele exacte. Sunt firi deschise,care-şi fac cu uşurinţă prieteni.

Au un farmec personal aparte. Au nevoie de parteneri puternici,cu spirit de iniţiativă şi de aventură,fiindcă nu suportă monotonia.

Bradul, între 2 ianuarie – 11 ianuarie şi între 5 şi 15 iulie
Dacă te-ai născut sub semnul Bradului,druizii spun că eşti o persoană cu o frumuseţe aparte,cu o privire pătrunzătoare,dar uneori cam rece. Ai tendinţa să fii încăpăţânată şi să lupţi până-n pânzele albe pentru a-şi susţine ideile.

Nu-i place să iasă în evidenţă,ci îşi îndeplineşte sarcinile în tăcere. La serviciu sunt unele dintre cele mai conştiincioase persoane şi îşi îndeplinesc sarcinile la timp şi foarte bine. Nu le plac aventurile şi preferă să caute dragostea adevărată. Uneori,pot avea momente de depresie,de aceea au nevoie de o jumătate care să le susţină.

Ulmul, între 12-24 ianuarie şi între 15 şi 25 iulie
Persoane sincere,loiale şi cu simţ al responsabilităţii. Le place să fie în pas cu moda şi cu tot ceea ce este nou în general,fiind firi foarte curioase. Mereu cu zâmbetul pe buze,rar se întâmple să le enerveze ceva. De la partener cer loialitate.

Dacă află că au fost înşelate,nu vor trece peste acest lucru,preferând să pună capăt relaţiei. În ciuda aparenţelor,sunt persoane emotive,cărora le ia un pic mai mult timp pentru a se simţi în largul lor în jurul persoanelor străine. Ii place să organizeze totul,fiind o fire pragmatică. O femeie din semnul Ulmului iubeşte pasional şi este o mamă devotată.

Chiparosul, între 25 ianuarie-3 februarie şi între 26 iulie-4 august
Optimiste şi pline de viaţă,chiar şi când se află într-un necaz. Aşa sunt reprezentantele din zodia Chiparosului! Apreciază fidelitatea şi nu pun mare preţ pe partea financiară.

Sunt firi vulcanice şi independente. Se completează cu bărbaţii puternici şi loiali şi nu le place deloc singurătatea. Sunt rezistente,de aceea nu vor avea probleme de sănătate majore. Le plac călătoriile în cele mai îndepărtate colţuri ale lumii. Sunt iubitoare de animale. Ca mame,vor fi foarte severe cu copiii lor,cărora le vor da o educaţie aleasă.

Pagini: 1 2 3