Horoscop matrimonial. Ce zodii se căsătoresc şi cine divorţează până în 2026

Până în anul 2026 zodiile vor trăi momente unice din punct de vedere amoros.

   

Unele vor suferi mai multe despărţiri, în timp ce altele se vor aşeza la casele lor. Unele îşi măresc familia, altele vor preferă să fie mai degrabă singure.
Zodiile care se vor căsători şi vor fi extrem de fericite

PEŞTI
Bat clopote de nuntă la poartă inimii tale. 2017, 2018 şi 2020 sunt anii de glorie din punct de vedere sentimental. Vei găşi persoană care să îţi suporte toanele, care să te înţeleagă în orice situaţie, care să îţi arate că felul în care vezi viaţă este corect. Tot în următorii 10 ani îţi vei schimbă domiciliul.

Cuibuşorul vostru de nebunii va fi construit într-un loc idilic, acel loc în care visezi să stai de ceva vreme. Din punct de vedere financiar, nu va trebui să te preocupi.
Având un partener care te sprijină în toate, veţi şţi cum să faceţi pace când banii vor lipsi. Vor fi perioade în care el va susţine familia şi altele în care tu vei fi cel care va pune pâinea pe masă.

RAC
Nu oricine va juca la nuntă ta şi asta pentru că îţi doreşţi o ceremonie cât mai intimă. Nu îţi plac zorzoanele, zgomotele, petrecerile fastuoase.
Nu îţi place să te afişezi că şi cum ai fi buricul pământului, pentru că nu simţi că iubirea ta trebuie să devină una comercială.
Aşadar, toate dorinţele tale din punct de vedere amoros tind să se îndeplinească, însă abia spre finalul lui 2019.

LEU
Să vezi un Leu dus la altar e mai greu, dar nu imposibil! Cineva îţi va fură inima şi îţi va schimbă părerea despre căsnicie, de care ai fugit că dracul de tămâie.
Apar momente spectaculoase în viaţă ta, iar unele dintre ele te fac să vezi lucrurile cu alţi ochi. Se spune că dragostea îi schimbă pe oameni, iar tu vei fi ‘victima’ ei preferată în anul 2018.

BALANŢA
Anii 2018, 2019, 2021 şi 2022 sunt cei mai buni pentru a face pasul cel mare. Totodată, e posibil să îţi măreşţi familia în următorii 10 ani.
Vei prinde suficientă încredere în ţine şi vei face lucruri pentru binele tău şi al celor din jur cu o determinare neobişnuită zodiei tale.
Te vei căsători cu surle şi trâmbiţe, pentru că eşţi unul din nativii care face asta o dată pentru totdeauna.