Horoscop inedit: Din ce sunt făcute zodiile

Fiecare om care se cunoaște bine știe dacă se aprinde repede, dacă este stabil ca pământul, sau dacă zboară din floare în floare ca o adiere de primăvară. Vezi din ce sunt făcute zodiile.

   

Berbec
Berbecii sunt fierbinți și se mișcă greu dacă trebuie să facă rău cuiva, pentru că sunt sinceri și buni la suflet. Prin urmare, berbecii sunt făcuți din lavă vulcanică: periculoși, fierbinți, dar destul de lenți ca să fie temperați în timp util.

Taur
Taurii sunt niște mâncăcioși notorii. Dacă ar fi să fie făcuți dintr-un elemnet al lumii minerale, ar alege sarea, pentru că este cea mai apropiată de mâncare. Dar taurii sunt făcuți din bacon, gustoși, crocanți și întotdeauna toxici în cantități prea mari.

Gemeni
Gemenii sunt firi zglobii, colorate, pline de viață și înconjurați mereu de prieteni. Pentru că toată lumea îi place pe nativii din gemeni, ei par făcuți din bomboane: dulci și colorați, dar răi pentru dinți și stomac. Să nu uităm că au o latură care iubește secretele și minciunile.

Rac
Racii sunt ca pizza: oferă de toate pentru toată lumea, îngrașă, pentru că le place să gătească și să aibă grijă de alții și adună prietenii și familia în jurul lor.

Leu
Leii frâng inimi pe bandă rulantă pentru că sunt arătoși, carismatici și egoiști. Dacă ar fi să alegi un ”material de construcție”, leii ar fi făcuți din lacrimile fostelor iubiri, pe care le-au lăsat ambițioși în urmă, pentru ceva mai bun.

Fecioară
Fecioarele sunt destul de fixiste și obsedate de curățenie și ordine încât să crezi cp sunt făcute din înălbitor de rufe. Mereu mofturoși și mereu gata să se plângă de ceva care nu e făcut cum trebuie, sunt la fel de plăcuți ca o sticlă de clor cu care vrei să scoți toate petele.

Balanţă
Ușurele și adesea superficiale, dar sensibile și zglobii, balanțele parcă sunt făcute din sclipici. Când întâlnești o balanță, ai mereu impresia că ești pe plajă, la o oră în care vântul adie ca o briză ușoară, aerul este călduț și apa te stropește mărunt.

Scorpion
Scorpionii sunt ca o cafea tare și aromată: îți pun mereu sângele în mișcare, câteodată îți provoacă palpitații și dacă sunt fierbinți, s-ar putea să-ți placă, dar o să rămâi cu bășici pe limbă.

Săgetător
Săgetătorii sunt făcuți din mozzarella: simpatici, gustoși, dar nu foarte aromați și merg cu orice preparat alături, combinând echilibrat arome și texturi. Un săgetător nu ține la supărare și vrea mereu să se distreze, cam ca orice preparat italian care se digeră ușor și îți dă energie.

Capricorn
Capricornii par calmi și plictisitori uneori, dar, pe dinăuntrul lor se întâmplă furtuni. Nativii acestei zodii par făcuți din melodiile trupei Nirvana, plini de probleme existențiale, tulburați de răutatea omenirii și triști că nimeni nu-i înțelege cu adevărat.

Vărsător
Vărsătorii sunt făcuți din cristal: au multe fațete, fără să fie duplicitari, au o strălucire a lor, dar mult mai prietenoși ca diamantele și uneori, dacă îi privești în lumina potrivită, descoperi un milion de culori în apele lor afânci.

Peşti
Peștii sunt ca votca: de esență tare, de neclintit în ideile lor și totuși puri și transparenți în vulnerabilitatea lor. Pentru că peștii sunt adesea asociați cu lucruri fine și slabe, lumea uită cât de puternici sunt nativii acestei zodii de fapt.