Horoscop indian iti arata cum sa ai o viata fericita. Iata care e zodia ta!

Horoscopul indian este diferit de cel european prin faptul că este alcătuit din mai multe semne, mai exact din 36 de decade.

   

Altfel spus, fiecărei perioade de zece zile din an îi corespunde o anumită zodie. Mai mult, acesta nu are drept scop să ghicească viitorul, ci să dea sfaturi nativilor sub un semn sau altul despre cum să trăiască mai bine. Tu ai descoperit-o pe a ta?

Lotus: 1-10 ianuarie
Potrivit zodiacului indian, Lotusul are multă prezenţă de spirit şi este extrem de independent. Nu suportă să se pună presiuni asupra sa, indiferent de natura lor. Fiind introvertit, evită de multe ori zonele aglomerate, preferând locurile liniştite.

Arcaş: 11-20 ianuarie
Cei care s-au născut sub protecţia Arcaşului şi-au creat propriul lor univers, departe de lumea exterioară. Au înclinaţii puternice spre filosofie şi visare. În general, dau dovadă de hipersensibilitate în anumite contexte, iar, de cele mai multe ori, preferă să fie singuri, înconjuraţi de linişte.

Vultur: 21-30 ianuarie
Vulturul este înzestrat cu calmitate şi dă dovadă de multă toleranţă faţă de greşelile celor din jur. Totuşi, nu se abţine atunci când vine vorba să-i atenţioneze pe aceştia cu scopul de a-i corecta. De asemenea, vulturul demonstrează că are o personalitate puternică, fiind foarte cinic în multe situaţii.

Caleaşcă: 31 ianuarie-9 februarie
Cei care s-a născut sub protecţia acestei zodii hinduse sunt persoane vivace, care adoră să experimenteze lucruri noi şi să descopere noi teritorii. Detestă rutina, în consecinţă se vor afla mereu în căutare de schimbări.

Apă: 10-19 februarie
Nativul acestei zodii este din cale afară de orgolios şi de încăpăţânat. De cele mai multe ori dă dovadă de irascibilitate şi acţionează sub impulsul momentului. În general, nu ştie să fie chibzuit cu banii şi nu îi place să fie contrazis. În ciuda acestui fapt, însă, cei născuţi sub semnul acestei zodii pot fi prieteni loiali şi de nădejde, care, la nevoie, oferă sprijin necondiţionat.

Perlă: 20 februarie-1 martie
Cei născuţi sub mantia protectoare a acestei zodii au o mare nevoie de ocrotire din cauza vulnerabilităţii lor. Au o fire artistică şi sunt foarte sensibili şi creduli, fiind uşor de impresionat. De aceea, unii vor profita de pe urma naivităţii lor pentru a-şi atinge scopurile.

Corabie: 2-10 martie
Potrivit astrologiei hinduse, firea celui care s-a născut în această zodie este destul de dificilă. Deşi la prima vedere pare sociabil, nu îi plac oamenii. Îi place să joace rolul de dominator datorită firii sale autoritare. Una dintre particularităţile specifice acestei zodii este că se lasă dusă de val.

Yoghin: 11-20 martie
Yoghinul este vizionar şi are o fire reflexivă. Are un caractar preponderent îndreptat spre latura spirituală a vieţiii, nefiind deloc interesat de cea materială. Este dotat cu simţ practic şi este perfecţionist din fire.

Toporişcă: 21-31 martie
Cei născuţi în această zodie dau dovadă de perseverenţă şi generozitate, de cele mai multe ori debordând de energie. Sunt siguri de potenţialul pe care îl au, iar în unele situaţii devin intoleranţi şi rigizi. Cu toate acestea, în relaţiile amoroase se dovedesc a fi foarte tandri.

Cal: 1-10 aprilie
Calul este extrem de sociabil şi îi place să fie înconjurat de cât mai mulţi oameni. Din cauza faptului că detestă singurătatea, alege uneori companii nepotrivite. Are o reputaţie pe care se străduieşte să o păstreze intactă, deoarece ţine la imaginea sa mai mult decât la propriile convingeri.

Birjar : 11-20 aprilie
Are un caracter instigativ şi este nestatornic în ceea ce priveşte opiniile şi atitudinile pe care le are. Îi plac schimbările şi are capacitatea de a se adapta mereu la acestea. Are abilităţi de lider şi dă dovadă de diplomaţie în anumite situaţii.

Foc: 21-30 aprilie
Cei născuţi sub protecţia Focului sunt pasionali şi au simţul umorului foarte bine dezvoltat. În relaţiile cu cei din jur este înţelegător şi blând. Focul se îndrăgosteşte foarte uşor, dar sfârşeşte relaţiile cu aceeaşi uşurinţă cu care le şi începe.

Citeste continuarea!