Horoscop General Septembrie 2020 – Provocări pe toate planurile

Horoscopul lunii septembrie 2020 – Ce ne-au pregătit astrele?

   

Suntem în permanență fascinați de ceea ce spune semnul nostru zodiacal despre viața noastră, indiferent dacă e vorba de compatibilitate sau modul în care fiecare semn rezolvă conflictul în relații. În acest horoscop lunar din septembrie 2020, vom detalia evenimentele astrologice din această lună, care vor afecta fiecare semn zodiacal.

Așteptați-vă că luna septembrie va fi o lună complicata, pe măsură ce planetele se adună pentru a ne ajuta să vedem modalitățile prin care cuvintele, valorile și credințele noastre sunt aliniate cu acțiunile noastre și pașii pe care îi putem face pentru a calma lucrurile.

Tranzitele lunii Septembrie
Septembrie incepe cu o Lună plină emoțională în Pești pe 2 septembrie, care evidențiază modurile în care credințele noastre influențează felul în care îi tratăm pe ceilalți și modul în care suntem tratați în schimb. Pentru unii dintre noi, această lună plină ne va arăta unde avem nevoie de granițe mai sănătoase sau unde trebuie să oferim mai mult altruism.

Mercur se mută in zodia Balanței pe 6 septembrie – corectă și obiectivă, ne ajuta sa facem eforturi pentru o mai buna comunicare, negocieri și decizii în care toată lumea se simte apreciată și auzită. A doua zi, planeta iubirii Venus se mută într-un Leu îndrăzneț și pasionat, care nu numai că ne încurajează să iubim ceea ce este special despre noi înșine, dar ne încurajează să transformam prin iubire lumea intr-un loc mai bun.

Pe 9 septembrie, lucrurile se calmeaza, din moment ce Marte orientat spre acțiune își începe perioada de retrogradare de două luni în zodia Berbecului. Cu Marte retrograd, este timpul să încetinim ritmul, să reevaluam acțiunile noastre, precum și comunicarea, și să ne dăm seama cum este cel mai bine să actionam.

Între Jupiter cel expansiv care va merge din nou în zodia Capricornului ambițios pe 12 septembrie și o Lună nouă în zodia disciplinată a Fecioarei, pe 17 septembrie, orice acțiuni pe care le-am face vor necesita răbdare și un anumit nivel de responsabilitate personală, mai ales că Saturn începe să avanseze din nou in direct din 29 septembrie și în Capricorn.

Pe 22, Soarele se mută în Balanță, punând și mai mult accent pe relații și reciprocitate. În timpul sezonului Balanță, ne putem aștepta să învățăm valoarea prieteniei, ne simtiti capabili sa ii ajutam pe ceilalți și conducem dând exemplul personal. Când Mercur ajunge in zodia pasionala a Scorpionului pe 27, suntem chemați să ne implicam și să ne confruntăm cu umbrele și temerile noastre.

Iata ce noutăți rezerva luna Septembrie tuturor nativilor:

Berbec (21 martie-19 aprilie)
Acum este momentul să vă regândiți cum va folositi energia sau să o redirecționați complet. Conectarea cu ceilalți vă poate aduce claritatea pe care o căutați. Rămâneți deschiși. Oferiti loc impulsurilor voastre creative. Căutați modalități prin care vă puteți folosi calitatile pentru a avea un impact pozitiv asupra altora.

Taur (20 aprilie-20 mai)
Luna aceasta, sunteți împins să vă analizati prieteniile și relațiile intime. Dacă vinovăția sau obligațiile inutile v-au impovarat, este timpul să abordați situația cu sinceritate și să aveți un dialog. Fii. Între timp, obțineți acordul pentru a merge mai departe într-un proiect creativ, dar țineți lucrurile sub control deocamdată. Cereti ajutor atunci când este nevoie.

Pagini: 1 2