Halucinant! A fost implicată într-un accident rutier și apoi declarată moartă, dat s-a trezit în frigiderul de la morgă! Cazul face înconjurul lumii

Un caz halucinant, ce a avut loc în Africa de Sud, a șocat o lume întreagă, întrucât o femeie a fost descoperită vie într-un frigider al unei morgi.

   

Femeia a fost adusă la morga din Carletonville, în provincia Gauteng, după ce a fost declarată moartă în urma unui accident rutiern.

Potrivit presei locale, paramedicii au declarat-o moartă după ce aceasta ”nu a arătat nicio formă de viață”. Acum, însă, ea se recuperează într-o unitate medicală din Africa de Sud, însă autoritățile nu au oferit detalii despre identitatea acesteia.

În prezent s-a deschis o anchetă, iar magerul companiei private de ambulanță arată că ”nu există dovezi de neglijență.”

”Acest lucru nu s-a întâmplat din cauza faptului că paramedicii noștri nu sunt suficient pregătiți”, a spus managerul Gerrit Bradnick.

Acesta nu este, însă, singurul caz de acest gen. Un deținut al unei închisori din Spania a revenit la viață cu doar câteva ore înainte de autopsie. Trei doctori l-au declarat mort. De asemenea, chiar în Africa de Sud, în 2011, un bărbat de 50 de ani s-a trezit la morgă, după ce a fost declarat mort.