Haideți să-l scoatem la lumină pe Sebastian Pintilie, tânărul român care a reușit o performanță DEOSEBITĂ!

Acesta a obținut medalia de argint la Olimpiada Internațională de Biologie, aducând o onoare deosebită României!

   

Un nou succes, un alt vis împlinit! Sebastian Romeo Pintilie, elevul de clasa a XI-a, de la Colegiul Național „Vasile Alecsandri” Bacău, care a fost accidentat în cumplitul eveniment rutier care a avut loc, în drum spre Oradea, unde participa la Olimpiada Națională de Biologie, a înregistrat eventul: o medalie pentru România la Olimpiada Internațională de Biologie, care a avut loc între 14 și 21 iulie, în Ungaria, la Szeged.

Asta își dorea cel mai mult. A intrat inițial în lotul național lărgit, unde am fost 20 dintre cei mai buni olimpici. A urmat o nouă pregătire intensă, cu profesori universitari, pentru ca în final să fie aleși doar 4 cei mai buni elevi care au reprezentat România la această competiție.

Iar Sebastian Pintilie, elevul nostru, a fost printre ei, alături de încă doi băieți, din București și Alexandria, și o fată din Timișoara. Ca vârstă, el este cel mai mic dintre ei.

„Experiența în sine a fost minunată, cu mult peste orice am mai experimentat în viața mea. Condițiile de cazare, mâncarea au fost excelente. Subiectele au fost interesante și diverse, iar compania, nu pot spune decât la fel.”

Este declarația pe care ne-a dat-o Sebastian imediat de cum am aflat de acest minunat premiu. Despre tot ce a însemnat pentru el această competiție și această provocare din viața lui, citiți în ediția de miercuri.

Este foarte important ca Sebastian să vadă că munca lui este apreciată de multă lume și tocmai din acest motiv trebuie să îl scoatem la lumină!

Așadar, haideți să promovăm și valoarea în țara asta, pentru că prea mult timp a fost promovată doar non-valoarea în România!