GROAZNIC si INIMAGINABIL! Mama și-a băgat copilul în cuptorul cu microunde, apoi l-a pornit! Ce s-a întâmplat cu micutul după 5 minute

Ka Yang lucra la o firmă de arhitectură din Sacramento, capitala statului California, din Statele Unite ale Americii. Fetița ei, Mirabelle era foarte agitată în acea zi, așa că femeia, care se pare că avea foarte mult de lucru, nu putea lucra din cauza zgomotului.

Așa că și-a băgat propriul copil în cuptorul cu microunde și l-a lăsat în aparatul pornit timp de 5 minute! După ce au trecut cele cinci minute radiațiile i-au afectat un procent de 60% din suprafața corpului micuței, dar și organele interne. Stomacul și intestinele fetei sale au fost „coapte”, potrivit Daily Mail.

Polițiștii au fost cei care au găsit corpul neînsuflețit al fetiței, în cuptor. Investigatorii au declarat că era arsă din cap până în picioare.

Loading...
Loading...

Mama și-a susținut nevinovăția spunând că din cauza unei crize epileptice nu mai era conștientă de faptele sale. Abia mai târziu a recunoscut că era conștientă și a dat vina pe o tulburare de persoalitate.

Femeia mai are trei băieți care au rămas în grija familiei sale. Deși crima s-a petrecut în 2011, ea a fost condamnată abia în decembrie 2015, când a primit închisoare pe viață.