Golgheterul de la FCSB e la un pas de plecare! Ofertă de ULTIMĂ ORĂ pentru Gnohere

Săptămâna trecută, Gigi Becali anunța că FCSB i-a pus pe lista de transferuri pe De Amorim, Denis Alibec și Harlem Gnohere. Dacă pentru primii doi lucrurile s-au rezolvat, Becali transferându-i cu ajutorul lui Marius Șumudică în Arabia Saudită, golgheterul Gnohere e și el foarte aproape de un transfer în străinătate.

   

Chiar dacă FCSB i-a vândut în această vară pe Constantin Budescu (Al-Shabab), Denis Alibec (99% la Al-Shabab) și De Amorim (zona arabă, destinație necunoscută), Becali dă asigurări că ofensiva vicecampioanei se va întări în această vară.

Pe lângă cei trei jucători plecați de la FCSB, un al patrulea fotbalist a primit undă verde pentru a-și găsi echipă. Aflat în cantonamentul din Olanda, Harlem Gnohere a primit din partea lui Becali o hârtie prin care oricine oferă un milion de euro îl poate transfera pe golgheterul din sezonul trecut.

În direct la Fotbal Club, la Digi Sport, Gigi Becali a dat detalii despre ultima ofertă venită pe numele „Bizonului”:

„De „Bizonul” nu am ce să spun nimic nou. Am avut ofertă de împrumut: 300.000 şi opţiune de cumpărare. Eu le-am zis că noi nu vrem să îl dăm pe Gnohere, e un fotbalist de care avem nevoie. E golgheterul nostru, dai împrumut pe cineva de care vrei să scapi. Gnohere poate pleca doar transfer definitiv, contra sumei de un milion de euro”, a spus Becali, la Fotbal Club.