Gina Pistol naște în maxim 6 săptămâni. Cum se manifestă sindromul de care suferă

Gina Pistol va da naștere în 5, maxim 6 săptămâni, după cum a spus chiar ea pe Instagram. Prezentatoarea Chefi la cuțite trece prin cea mai frumoasă, dar și cea mai grea perioadă a vieții ei. Însărcinată pentru prima oară, vedeta s-a confruntat cu stări și situații pe care, evident, nu le-a mai experimentat până acum. Ea le-a spus celor care o urmăresc cu ce probleme se confruntă acum.

   

Gina Pistol naște în maxim 6 săptămâni
Gina Pistol este foarte nerăbdătoare să-și strângă fetița în brațe, iar asta se va întâmpla cât de curând. Potrivit vedetei, în 5-6 săptămâni va da naștere primului ei copil. Atât ea cât și Smiley sunt extrem de entuziasmați și așteaptă ziua cea mare cu sufletul la gură.

„Mai am cam cinci săptămâni, șase cel mult. Atât mai am și nasc”, a spus prezentatoarea Chefi la cuțite pe Instagram.

Gina a muncit pe toată durata sarcinii, ocupându-se în continuare de filmările la Chefi la cuțite și de companiile din online. Mai nou, acasă la ea și la Smiley este un adevărat șantier, pentru că cei doi se pregătesc așa cum se cuvinte, să o primească în viața lor pe bebelușă.

Gina Pistol are sindromul picioarelor neliniștite
Gina le-a spus fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare că se confruntă cu sindromul picioarelor neliniștite. Potrivit specialiștilor, sindromul picioarelor neliniștite este o afecțiune neurologică, senzitivo-motorie, care afectează calitatea vieții prin oboseală generată de tulburările de somn.

Acesta poate surveni secundar unor afecțiuni medicale sau idiopatic, fără o cauză decelabilă. Sindromul picioarelor neliniștite se poate asocia frecvent cu tulburarea de mișcare periodică a picioarelor în somn.

Cu asta se confruntă Gina Pistol, acum, înainte cu o lună de a da naștere fetiței sale. Vedeta a spus că imediat cum se lasă seara începe să aibă probleme.

„Și cum se lasă seara peste București, cum încep să mă doară picioarele. E groaznic să suferi de sindromul picioarelor neliniștite. Simți nevoia să le miști încontinuu și au un ecou de durere în picioare”, a spus Gina Pistol.

Gina Pistol și Smiley sunt împreună de 3 ani și curând vor deveni părinții unei fetițe.