Gina Pistol a vorbit pentru prima oară despre nunta cu Smiley: „Vă chem pe toți!”

Relația Ginei Pistol cu Smiley nu mai e niciun secret pentru nimeni. Cei doi formează unul dintre cele mai sexy cupluri din România și s-ar părea că sunt gata să facă pasul cel mare.

   

Mai în glumă, mai în serios, blondina a vorbit despre o eventuală nuntă cu artistul și le-a promis din emisiunea „Poftiți la Nea Mărin” că îi invită pe toți la petrecere.

Simpatica bucătăreasă Coana Mița a luat-o la întrebări pe Gina Pistol, în timpul emisiunii. Femeia a întrebat-o pe prezentatoare dacă o invită la nunta ei cu Smiley. Blonda n-a fost deloc deranjată și a răspuns vehement: „Dacă mă mărit vă chem pe toți!”.

Mai mult, cunoscută pentru firea ei plină de umor, coana Mița a fost curioasă să afle dacă, atunci când Smiley e lângă ea, îl mângâie pe bărbuță. Gina Pistol n-a vrut să se lase mai prejos și a oferit un răspuns care i-a lăsat pe toți muți.

„Ba da, dar nu numai pe bărbuță îl mângâi. Îl mângâi peste tot”, a mărturisit Gina râzând.

Smiley se iubește cu Gina Pistol de anul trecut
Smiley, pe numele său adevărat Andrei Tiberiu Maria, s-a născut pe 27 iulie 1983, în Piteşti. El este cântăreț, actor, compozitor, producător. Artistul a debutat în carieră ca membru al trupei Simplu. Smiley și Gina Pistol formează un cuplu din vara anului trecut.