Gigi Becali a împlinit 60 de ani! Cum şi-a sărbătorit ziua de naştere

Gigi Becali și-a sărbătorit ziua de naștere, alături familie şi câţiva prieteni apropiaţi. El a ales să îşi serbeze ziua de naştere în avans la un restaurant din Bucureşti.

   

Gigi Becali a împlinit pe 25 iunie, 60 de ani, dar a ales să sărbătorescă în avans. Şi-a invitat familia şi prietenii la restaurant şi i-a cinsit cu preparate alese. Printre invitaţi s-au numărat: Teia Sponte, Mihai Stoica și Valeriu Argăseală.

Nu a lipsit de la ziua de naştere a lui Gigi Becali nici familia sa, şi nici soția lui, Luminița. Gigi Becali a mărturist că nu îi plac petrecerile mare şi de aceea a optat să petreacă într-un cerc mai restrâns cu persoanele apropiate lui.

“Am dat o masă. Așa îmi sărbătoresc eu ziua de naștere. O masă cu prietenii apropiați, familia, nepoții… Eu m-am născut pe 24 iunie, când s-a născut Ioan Botezătorul, pe 25 doar m-au înscris la primărie. Petrecerile nu-mi plac. Am zis să dau o masă, că am împlinit 60 de ani. Acum am dat o masă cu familia, pentru că așa este normal. Cer doar mântuire. Altceva nu mai vreau. Mântuirea este doar în biserică și Dumnezeu.”, a spus, potrivit cancan.ro, Gigi Becali.