Gestul frumos facut de Bianca Dragusanu pentru Oana Roman! “Nu m-as fi asteptat la asa ceva! A venit la zece seara, a fost singura”

Bianca Dragusanu, gest emotionant pentru Oana Roman! Vedeta se afla in acel moment in spital

   

In 2015, Oana Roman si Bianca Dragusanu au avut un schimb de replici destul de dure si toata lumea mondena a considerat, atunci, ca nimic nu le va determina pe cele doua vedete sa isi schimbe parerea una in privinta celeilalte!
Din fericire, timpul a demonstrat contrariul, si in special gestul incredibil facut de Bianca pentru fiica fostului premier Petre Roman atunci cand ea era bolnava si se afla internata la spital.

Bianca Dragusanu, gest emotionant pentru Oana Roman! Nu a contat ca avea copil mic acasa

Atunci, vedeta de la KanalD a vizitat-o, in mod cu totul surprinzator pe Oana la clinica, si i-a adus o plasa plina de fructe, lasand animozitatile in trecut.

“In urma cu un an si jumatate, m-am internat in spital cu grave probleme de sanatate. Intr-o seara, aveam nevoie de ceva.

Am dat mesaj pe grupul meu de fete si pe facebook si singura care mi-a raspuns la zece seara, desi avea copil mic acasa, a fost Bianca Dragusanu.

Mi-a spus, la ora aia, “Oana acum vin la spital la tine sa-ti aduc ce-ti trebuie”. Eu nu puteam sa ma deplasez, iar Marius era acasa cu cea mica. Bianca a fost singura care a venit la mine la spital si mi-a adus portocale, apa si alte lucruri.

Nu o sa uit asta niciodata! Nu m-as fi asteptat niciodata la asa ceva! A fost un gest impresionant. In astfel de momente iti dai seama cine este cu adevarat alaturi de tine”, a declarat Oana pentru WOWbiz.ro.