Gest extrem! A băut antigel de supărare că a pierdut la păcănele! Ce s-a întâmplat cu tânărul

Un tânăr de 27 de ani din Suceava a recurs la un gest extrem. Acesta a pierdut la păcănele, iar de supărare a băut antigel. A fost internat în spital și a primit îngrijiri medicale.

   

Supărare le-a determinat să apeleze la o soluție extremă. Un tânăr din Suceava a pierdut o sumă mare de bani la păcănele, iar aceste lucru l-a determinat să încerce să își pună capăt zilelor. Bărbatul a mers la un magazin de piese auto, a cumpărat antigel și l-a băut.

Joi, 11 februarie, la ora 20.05, polițiștii au fost sesizaţi de cadrele medicale UPU Suceava cu privire la faptul că a fost adus cu ambulanța un bărbat, care a ingerat o cantitate de antigel. Tânărul le-a povestit polițiștilor că a fost la o sală de jocuri din zona centrală a Sucevei, unde a jucat la păcănele și a pierdut aproximativ 1.500 lei.

Dezamăgit, acesta a părăsit sala de jocuri, a mers la un magazin de piese auto și a achiziționat un litru de antigel. A băut circa 300 de mililitri din substanță. Însă după aproximativ 40 de minute a început să îi fie foarte rău așa că a sunat la 112, solicitând un echipaj medical, potrivit obiectivdesuceava.ro

Bărbatul a fost transportat la UPU Suceava, unde a primit îngrijiri medicale și a rămas internat, diagnosticul fiind ”intoxicație voluntară cu antigel ‘‘. IPJ Suceava a anunțat că în cauză s-a întocmit dosar penal, urmând a se efectua cercetări cu privire la comiterea infracţiunii de ”vătămare corporală din culpă”.