Găsește putere să aștepți! Viața ți le oferă pe toate la momentul potrivit!

,,Așteptarea nu este doar o speranță goală. În ea există încrederea interioară în atingerea scopului.” – Yi-Jing

   

Așteptarea are o reputație destul de proastă în societatea modernă. Nu ne place să așteptăm! Majoritatea oamenilor crede că așteptarea este o pierdere de timp și încearcă să umple acest gol cu ceva. În prezent, totul se bazează pe a trăi la maxim, și a forța lucrurile să se întâmple.

O mare parte a vieții, și eu am fost o persoană nerăbdătoare. Îmi doream să fiu mereu în mișcare, să se întâmple ceva în viața mea. Când aveam vreo 20 de ani, planul de viață era deja stabilit: să absolvesc universitatea, să îmi fac carieră, să mă căsătoresc și să am o familie. De aceea, eram nerăbdătoare să îmi ating scopurile.

Într-adevăr nu știam nimic despre așteptare. Credeam că este ceea ce oamenii fac, atunci când nu le ajunge curaj sau încredere în convingerile proprii. De atunci multe s-au schimbat și eu am înțeles că așteptarea este unul din cele mai puternice instrumente, pe care le avem pentru crearea vieții dorite. Conștientizarea așteptării este extrem de importantă. Secretul unui sentiment de control personal, satisfacția generală în viață și chiar succesul constau în învățarea modului de a face pace cu așteptarea.

Există momentele corecte, în care trebuie să se întâmple anumite lucruri în viața noastră, și de cele mai multe ori acestea nu coincid cu timpul în care noi ne dorim să se întâmple. Există lucruri, care se întâmplă la nivel subconștient și care ne pregătesc pentru pasul care urmează.

Ignoră acel glas din capul tău, care strigă că trebuie să iei o decizie imediat. Nu te grăbi prin viață. Reține-te în momentele cu adevărat importante, chibzuiește limpede până nu vei fi încrezut total în decizia luată. Învață să ai încredere în intuiția ta mai mult, decât în rațiune. Fii încrezut, că calea cea dreaptă se va deschide în momentul potrivit. Iar atunci când va sosi timpul, lucrurile frumoase vor veni în viața ta la fel de ușor, precum vin păsările la începutul primăverii.