Gabriela Cristea va îmbrăca rochia de mireasă la 44 de ani: “O să îmi fac singură voalul“

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au căsătorit civil în urmă cu mai bine de doi ani și au împreună o fetiță, de care sunt tare mândri. Vedeta a mărturisit că se gândesc să facă și cununia religioasă și bineînțeles va îmbrăca și rochia de mireasă, la 44 de ani.

   

„O să vedem, nu mă agit foarte tare pentru că dacă noi ne hotărâm, peste două săptămâni facem nunta. NU vrem să facem petrecere mare, pentru 20 de persoane pot să rezerv orice restaurant, de rochie nu îmi fac probleme prea mari pentru că eu am avut un atelier de rochii de mireasă şi am o croitoreasă senzaţională care într-o săptămână îmi face orice rochie îmi doresc. Cu voal foarte lung, cred că o să mi-l fac singură. De obicei, la atelier, eu îmi lucram voalurile.”, a declarat Gabriela Cristea pentru Viva.ro.

Gabriela Cristea, dezvăluiri despre cel mai emoționant moment de la ziua fiicei sale
Frumoasa prezentatoare a dezvăluit că momentul cel mai emoționant a fost acela în care a realizat că Victoria a luat de pe tăviță aceleași obiecte pe care le-a ales și ea când era mică. Este vorba despre un pix, o oglindă și bani. Vedeta Antena Stars a mai mărturisit că a fost cu adevărat un eveniment deosebit, cu foarte mulți prieteni, o atmosferă caldă și multă energie pozitivă.

“Eu mi-am dorit foarte mult să facem o petrecere în curte, iar Tavi mi-a ținut isonul. Am vrut să fie ca un picnic. Toată lumea s-a simțit excelent și noi la fel. Ne-am bucurat foarte tare că atât de mulți oameni au venit pentru Victoria. Inițial, am avut 45 de adulți confirmați și 15 copii, iar la petrecere au venit până la urmă 65 de adulți și 20 de copii, ceea ce pentru noi a fost minunat, o surpriză tare plăcută.

Acum, privind retrospectiv, am convingerea că am făcut cea mai bună alegere pentru că am putut să o aniversăm în acest mod inedit. A ales de pe tăviță pixul, oglinda și banii. Inițial, nu mi-am dat seama, era și foarte agitată la momentul respectiv, dar mai târziu, când am stat doar noi două în cameră, mi-am amintit că și eu, la rândul meu, am ales când eram mică aceleași obiecte de pe tavă. Mi s-a părut incredibil și emoționant în același timp”, a povestit prezentatoarea emisiunii “Te iubesc de nu te vezi”.