Gabi Luncă a fost condusă pe ultimul drum. Primele imagini de la înmormântarea regretatei artiste

Gabi Luncă a fost condusă astăzi pe ultimul drum de familie. Primele imagini de la înmormântarea regretatei artistei. Familia este profund îndurerată.

   

Gabi Luncă a fost înmormântată astăzi, după ce pe data de 2 aprilie s-a stins din viață, după ce s-a infectat cu COVID-19. Interpreta de muzică lăutărească va fi înmormântată la Cimitirul Dămăroaia, potrivit Click!.

Din cauza pandemiei, ceremonia va avea loc într-un cadru restrâns, iar familia trebuie să respecte protocolul COVID-19. Zeci de persoane au ieșit în stradă pentru a-și lua rămas bun de la Gabi Luncă.

Mașina cu trupul neînsuflețit al regretatei artistei a ajuns la casa ei, acolo unde va avea loc și slujba.
Băiatul lui Gabi Luncă refuză să vină la înmormântarea mamei sale
Emanuel Onoriu refuză să vină la înmormântarea mamei sale. Bărbatul a fost contactat de jurnaliștii de la Impact, însă nu a vrut să ofere prea multe detalii despre acest subiect, dar a preciat că nu va fi prezent la înmormântare.

Unii pastori au anunţat că acesta s-ar fi îmbolnăvit de COVID-19, alţii spuneau că fiul lui Gabi Luncă e prea sensibil şi nu vrea să cedeze nervos’, preferând să rămână acasă şi să urmărească ceremonialul de rămas bun prin Internet.