Furie dupa vizita la Bruxelles. Dancila a sters peste 400 de comentarii din 450. Au ramas doar cele cu „Felicitari!”

Administratorii paginii de Facebook a Vioricai Dancila au sters peste 400 de comentarii din 450 (la ora 18.00) de la postarea in care premierul vorbeste despre intalnirea cu noua sefa a Comisiei Europene. Pe pagina lui Dancila au ramas doar comentariile prin care este felicitata.

   

„Am avut astazi, la Bruxelles, o intalnire extrem de placuta si productiva cu presedintele ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, pe care o felicit pentru nominalizarea la conducerea viitoarei Comisii Europene si o asigur de sprijinul deplin al Guvernului Romaniei in eforturile asumate de consolidare a proiectului european. Am avut bucuria de a primi aprecieri si felicitari din partea Ursulei von der Leyen pentru modul in care am gestionat Presedintia Romaniei la Consiliul Uniunii Europene, un mandat de succes si un proiect care a consolidat pozitia tarii noastre la nivelul Uniunii.

Am purtat totodata cu presedintele Comisiei o discutie ampla privitoare la implementarea Agendei Strategice a UE (2019-2024) si am elaborat obiectivele Romaniei pentru perioada suprapusa mandatului noii Comisii Europene, in domenii legate de asigurarea securitatii energetice, sectorul digital, schimbarile climatice, rolul UE in plan global.

In cadrul aceleiasi discutii am abordat si aspecte legate de viitorul comisar european din partea Romaniei, inclusiv in ceea ce priveste conturarea portofoliului alocat tarii noastre in cadrul Comisiei Europene”, a scris Dancila pe Facebook.

A urmat un val de comentarii extrem de critice, romanii fiind furiosi ca Dancila a propus pentru functia de comisar european doi penali, Rovana Plumb si Dan Nica. Sute de comentarii au fost sterse, iata unul care a reusit sa supravietuiasca.

„Te-ai dus cu o lista cu DOI INFRACTORI. Nu ne simtim reprezentati de curve, agramati, hoti, ticalosi si criminali ca voi!!!!!Ne este rusine si cu o tata ca tine!!!!!! Poti sa-ti pui mii de brose de firma, tot o analfabeta ramai. Nu poti recupera stiinta de carte unde esti extrem de deficitara. Nici cea de comportament !!!!!”, i-a transmis o romanca lui Dancila.

Din peste 450 de comentarii, au fost sterse 90% dintre acestea. Iata ce comentarii au ramas pe pagina lui Dancila.

„Felicitari d-na prim-ministru pt aceste intrevederi deosebit de importante, la cel mai inalt nivel si fructuoase in acelasi timp!

Sunt placut impresionat de exceptionala activitate externa a domniei voastre, de tratativele pe care le duceti in interesul Romaniei, de lobby-ul pe care il faceti pt tara.

Suntem mandri de dvs! Mult succes va doresc, cu respect si toata consideratia!”, i-a transmis o pesedista lui Dancila.

„Cei de la #rezist, stau la panda pe aceasta pagina! Nu va lasati intimidata!”, a fost un alt mesaj care a ramas pe pagina lui Dancila.