Fostul campion K1 Daniel Ghiță, acum deputat, făcut KO de limba română în Parlament. Discursul său a devenit viral

Daniel Ghiță, deputat din partea PSD și fost luptător, a ajuns viral pe rețelele de socializare cu un discurs susținut în plenul Camerei Deputaților. Acesta a vrut să-l atace pe deputatul Mihai Polițeanu de la USR PLUS, dar a atras atenția prin numeroasele greșeli de exprimare pe care le-a făcut, în ciuda faptului că citea discursul de pe o foaie scrie Adevărul.

   

Ghiță a citit discursul de pe o foaie și a făcut o sumedenie de greșeli. Fostul sportiv și-a început discursul cu o frază din care nimeni nu a priceput nimic.

„Cu bună credinţă şi speranţa, numai în concret cu lucruri clare, cunoscute uneori chiar de organele de competenţă respectivă, dar în mod misterios ţinute pe loc…”. Fostul sportiv și-a început discursul cu o frază din care nimeni nu a priceput nimic. „Cu bună credinţă şi speranţa, numai în concret cu lucruri clare, cunoscute uneori chiar de organele de competenţă respectivă, dar în mod misterios ţinute pe loc…”.


El a continuat în aceeași manieră, stârnind numeroase comentarii pe rețelele de socializare.

Apoi, Ghiță l-a atacat pe Polițeanu: „Domnule Poliţeanu, vă rog să îmi spuneţi sincer, dacă puteţi, măcar o dată în viaţă, ce aţi căutat în arhivele SIPA împreună cu doamna Macovei, de la cine aţi avut aprobare, în baza cărei legi, ce documente aţi sustras, cu ce servicii aţi colaborat, în vreme ce instituţiile statului, deşi sesizate, vin cu nerezolvarea acestei cauze? Pe cât de grav, atât de important pentru regimul democratic al ţării noastre”.