Florin Salam, amenințat cu moartea! Scandalul care a inflamat lumea manelelor! Un interlop se jură că îl va ”rezolva” pe artist! ”Ori mori tu, ori murim noi”

Florin Salam este unul dintre maneliștii extrem de căutați pentru evenimente private, apariția artistului la nunta cuiva fiind ”garanția” distracției. Doar că, uneori, refuzurile sale inflamează spiritele, iar acum s-a ajuns la amenințări cât se poate de serioase, cu moartea.

   

Mai exact, zilele trecute, Florin Salam nu s-a prezentat la o nuntă în Roșiorii de Vede, în Teleorman, motiv pentru care un interlop de acolo a lansat, public, un mesaj care l-ar putea băga la pușcările pentru amenințările proliferate.

”Să moară copiii mei, Salam, termen de cinci ani de zile, dacă te-am prins în Roșiori… Oriunde, am auzit că cânți, ori mori tu, ori murim noi. Dacă nu îți voi pune furtun pe gât… Voi lua 10 ani pentru tine, Salame, nu mă voi lăsa”, este o parte a mesajului înfiorător pe care interlopul Baryca de la Roșiori, pe numele lui real Emil Iosif, i l-a transmis, pe contul său de socializare lui Florin Salam.

Evident, mesajul nu poate fi ascultat sau reprodus în întregime, limbajul folosit fiind unul de natură să facă să roșească și un birjar, iar atacurile nu se opresc la adresa lui Florin Salam, ci îi implică familia manelistului, fiind făcute aluzii cât se poate de transparente la maltratarea Roxanei Dobre și la abuzarea sexuală a celor apropiați de artist.


Normal, replica lui Florin Salam nu a întârziat, iar scandalul dintre manelist și interlop este la un pas de a se transforma într-un război în toată regula. ”Anunț foarte important. Nu vin să cânt obligat.. dacă vin, vin de plăcere. Îți dau 2 zile să-ți ceri scuze de la familia mea. Te dai șmecher pe hârtie și aia o cumperi pe datorie! Te-ai găsit cui să înjuri tu copiii. Intri pe live și îți ceri scuze… Am dreptul de a selecta clienții! Nu ma face să intru eu pe live că o sa stai închis în casă ca și cățeii mei din curte. O dai cu mine în șmechereală. Totul până la copiii mei!”, a fost replica lui Florin Salam la adresa interlopului din Roșiorii de Vede.