Florin Salam a fost luat la pumni la o nuntă în Italia! Manelistul a fost răpit de interlopi? Ştim cine este agresorul

Florin Salam a fost luat la bătaie de un nuntaş.

   

Florin Salam se afla la o cântare în Italia când, între el şi unul dintre petrecăreţi, s-a iscat un conflict. Manelistul se afla în mijlocul oamenilor interpretând o melodie, iar toţi cei din jur păreau să se simtă bine pe muzica lui. Deodata un individ i-a dat un pumn în faţă artistului.

A fost nevoie de intervenţia mai multor bărbaţi pentru ca lucrurile să nu ia o întorsătură şi mai gravă. Totul s-a întâmplat noaptea trecută, iar fanii sunt revoltaţi. Mulţi dintre ei au avut cuvinte jignitoare la adresa interlopului din Milano care l-a atacat pe Florin Salam.

Deşi, pe filmare, se poate vedea cum manelistul pleacă însoţit de mai multe persoane, unii spun că acesta ar fi fost răpit de clanul pe care l-a supărat la nuntă. Nu se ştie exact din ce cauză a pornit scandalul, dar nu este prima dată când cântăreţul este luat la pumni în timpul unei cântări. Cert este să videoclipul a făcut înconjurul internetului şi au apărut şi primele imagini cu agresorul. Interlopul îşi spune „Lower Stan” sau „Lover Emblema” şi şi-a atras o mulţime de duşmani aseară.