Fiul Mădălinei Manole a împlinit 9 ani și a aflat ce s-a întâmplat cu mama sa. Decizie emoționantă luată de Petru Mircea junior

Petru Mircea junior a intrat în Asociația Mădălina Manole. Fiul regretatei artiste a împlinit recent 9 ani și i s-a alăturat tatălui său în efortul de a păstra vie imaginea fetei cu părul de foc.

   

Petru Mircea junior avea doar un an și o lună când mama sa a fost găsită moartă în propria casă, după ce a înghițit Furadan. Artista a decis să-și ia viața chiar de ziua ei de naștere, 14 iulie, în anul 2010. Micuțul a fost crescut, de atunci, doar de tatăl lui și de bunicii paterni, unde și-a petrecut majoritatea vacanțelor. Odată ce a mai crescut, Petru junior a aflat cine a fost mama sa, fiindcă Petru Mircea i-a arătat fotografii cu Mădălina Manole și i-a povestit despre ea. Acum, nu de puține ori, copilul ascultă piesele regretatei artiste.

De o vreme, Petru Mircea junior e membru onorific al Asociației Mădălina Manole, fostul fan club al vedetei, organizație care și-a propus să păstreze vie imaginea fetei cu părul de foc. Aceasta este o organizatie nonguvernamentala, non-profit, cu caracter socio-cultural. Scopul său primordial îl reprezintă ocrotirea și perpetuarea memoriei artistice a Mădălinei.

Asociația a primit personalitate juridică în anul 1997, la inițiativa lui Ciprian Antochi, președintele Fan Clubului Național Mădălina Manole la acea vreme, cel mai apropiat prieten și confident al artistei timp de 18 ani.
Asociația Mădălina Manole oferă și consiliere mamelor depresive

Una dintre principalele activități ale organizației se manifestă în domeniul social. Aceasta se ocupă de desfășurarea campaniilor de informare, conștientizare, consiliere și chiar de ajutor direct al mamelor care se confruntă după naștere cu sindromul depresiv. După cum se știe, Mădălina Manole și-a luat viața din cauza unei depresii profunde, instalate imediat după naștere și alimentată și de faptul că nu se mai bucura de aceeași apreciere pe plan muzical.

Artista a fost omagiată, oficial, abia în acest an. Foștii săi colegi au cântat într-un spectacol ce a avut loc în memoria sa, la Sala Palatului.