Finlandezul șocat de modul de viață al românilor: ”Avea un McLaren de 200.000 de euro, dar îi cerea mamei bani de benzină!”

Vahid Hambo, 25 de ani, a făcut praf fotbalul românesc într-un interviu șocant pe care l-a acordat în presa din Finlanda. Fostul jucător de la Astra Giurgiu, club pentru care a evoluat în 2019, din februarie până în iunie, s-a declarat uimit de comportamentul românilor.

   

”În România trebuie să ai mașină de lux și haine de firmă, dar nu contează ce mănânci. Unul dintre colegi (n.a. – Denis Alibec) venea cu un bolid McLaren la antrenament, o mașină în valoare de 200.000 de euro.

Dar tot el recunoștea în ziare că îi cere mamei sale bani de benzină”, a povestit fotbalistul finlandez, care cât a jucat în România a locuit la București.

Vahid Hambo: ”Era plin de gândaci, ne antrenam în noroi, printre vaci!”
Hambo a criticat dur nu doar comportamentul colegilor săi, ci și condițiile groaznice din România.

”Am ajuns și am întrebat unde să mă antrenez, pe teren sau în sala de forţă, dar mi s-a spus că afară. Dar am ieşit pe un câmp, în afara stadionului, unde am alergat prin noroi, printre vaci. Și asta a durat câteva câteva zile.

Stadionul de la Astra era catastrofal. Dușurile erau, de fapt, niște ţevi care împroşcau apă în toate direcţiile. Erau cabluri atârnate pe toţi pereţii. Lămpile stăteau să cadă, dar jucătorii aveau salarii mari şi tricouri de sute de euro. Erau păianjeni peste tot, iar gândacii nici nu se mai agitau pe pereţi”, a mai spus finlandezul.

Vahid Hambo evoluează acum în țara natală, la FC Lahti. Atacantul cu trei selecții în naționala U21 a Finlandei e cotat la 200.000 de euro.

Cum arată mașina de 200.000 de euro a lui Alibec