Fiica lui Gigi Becali a fost părăsită pentru o vedetă! Și-au oficializat relația pe Facebook

Mihnea Grigoriu a înlocuit-o pe Alexandra Becali cu vedetă, care a câștigat recent titlul de Miss Planet 2019. Mai mult, “ex-ginerele” lui Gigi Becali și-a asumat oficial relația pe care o are cu modelul Denisa Hodișan de câteva luni bune. Focoasa brunetă nu contenește să își exteriorizeze sentimentele pe care le are pentru partenerul ei, căruia îi spune: “My half (n.r.: Jumătatea mea)” sau “Soulmate (n.r.: Sufletul meu pereche)”.

   

Mihnea Grigoriu a înlocuit-o pe Alexandra Becali cu modelul Denisa Hodișan
În vârstă de 25 de ani, Mihnea Grigoriu a trecut repede peste povestea de dragoste pe care a avut-o cu Alexandra Becali, fata mijlocie a patronului de la FCSB… De câteva luni, inima milionarului bate pentru Denisa Hodișan, fiica lui Nicolae Hodișan, șeful Direcției Agricole Bihor, care are 26 de ani. Focoasa brunetă a fost desemnată în urmă cu două zile Miss Planet 2019, iar la scurt timp după ce a câștigat concursul de frumusețe, ea a transmis un mesaj. “Azi, am pus România în TOPUL Planetei!! 19.10.2019 Romania, reprezentată cu mândrie de către mine, a câștigat marele titlu MISS PLANET 2019!!! 🇷🇴♥️👑”, a scris tânăra vedetă pe pagina sa oficială de Facebook.


La competiția care a avut loc în Tbilisi, capitala Georgiei, Denisa Hodișan l-a avut alături pe iubitul ei, Mihnea Grigoriu. Fiul controversatului miliardar Daniel Grigoriu a avut la braț mai multe femei frumoase din lumea mondenă și este deține mai multe mașini de lux. În trecut, fotomodelul originar din Oradea a participat la mai multe concursuri de miss și a câștigat de-a lungul timpului mai multe competiții internaționale. Printre coroanele pe care le-a obținut se numără: Miss Top Model Internațional, câștigat în 2016, dar și Miss Balkana 2017, Miss Planet Fotogenie 2017.