Fiica lui Eminem vrea să fie ”vedetă” pe Internet. Iată cum arată la 22 de ani!

Rapperul de 45 de ani are un singur copil biologic. O mândrețe de fată, pe nume Hailie Scott Mathers, în vârstă de 22 de ani, care în curând va fi absolventă a Universității Michigan. Cum arată și ce planuri are de viitor urmașa lui Eminem?

   

Ei bine, Hailie e, în primul rând, foarte dezghețată când vine vorba despre lumina reflectoarelor. Se bucură foarte mult de statutul câștigat de pe urma tatălui său și nu se ferește de viața de celebritate asemenea altor odrasle de staruri internaționale. Ba mai mult, Hailie își dorește ca, după facultate, să câștige propria ei porție de celebritate… pe Internet.


Într-un interviu recent, Hailie a dezvăluit că a fost, recent, abordată de mai multe branduri, grație fotografiilor postate pe contul ei de Instagram, și că-i surâde cariera de ”influencer”. Ce-i drept, are toate atuurile necesare! E frumoasă, e tânără, are ”rădăcini” celebre și – se pare – priză la public. Hailie are deja un milion de followerși pe Instagram și promite să facă o adevărată revoluție în mediul online, odată ce termină facultatea și se poate dedica profesiei de… influencer.