Fiica Irinei Loghin s-a măritat la vârsta de 40 de ani. Ce frumoasă a fost la nuntă. Irina Loghin a facut primele declaratii, dupa nunta fiicei sale

Fiica Irinei Loghin în vârstă de 40 de ani i-a spus DA bărbatului cu care a format un cuplu de mai mulți ani. Irinuca Cernea, fiica Irinei Loghin s-a măritat sâmbătă, 28 iulie, în București. Ceremonia religioasă s-a petrecut la Mănăstirea Cașin, loc unde i-au fost alături cele mai apropiate persoane.

   


Irina Loghin a fost soacră mică pentru prima oară, iar Irinuca Cernea a arătat fabulos.

Irinuca Cernea (40 de ani) s-a căsătorit cu bărbatul cu care a format un cuplu timp de mai mulți ani. Mama ei, Irina Loghin a așteptat cu nerăbdrare ca marele eveniment să se întâmple încă de pe vremea când fiica ei avea doar 20 de ani.

Evenimentul a avut loc într-un cadru restrâns, alături de apropiați, dar și de cântăreți cunoscuți ai muzicii populare românești.


Irinuca și proaspătul ei soț lucrează împreună la o companie telefonică, loc unde s-au și cunoscut. Bărbatul este din Târgu Jiu şi i-a ajuns la inimă celebrei mame soacre dar și fiicei sale pe care a luat-o de soție.

Alina și Romeo de la Alesis i-au fost nași, iar la nuntă i-au cântat mai mulți interpreți, printre care și Fuego. Artistul care este un apropiat al familiei Irinei Loghin de mai mulți ani a filmat o mare parte din eveniment și a publicat totul pe rețelele de socializare, semn că s-a simțit foarte bine alături de membrii familiei.


Irina Loghin a fost extrem de emotionata la nunta fiicei sale, Irinuca, cu alesul inimii ei, Bogdan. Ceremonia religioasa a avut loc la Manastirea Casin din Capitala, iar petrecerea la un local de lux din Capitala, de pe malul lacului Herastrau.

“Am trait cele mai mari emotii din viata. Sambata am fost soacra pentru prima data. M-am aflat pentru prima data în postura de soacra.

De emotii, la restaurant nu am mancat nimic. Nici macar tort. A fost extraordinar de frumos. De organizare s-au ocupat mirii, dar s-au implicat si Alina si Romeo Negoiasa.

Invitatii erau frumos asteptati si condusi la masa… Iar mancarea a fost foarte buna, din ce mi-au spus invitatii. Noi am mers cu totii si am comandat meniul în urma cu doua luni”, a declarat Irina Loghin.

Atat artista, cat si fiica ei au stralucit in seara evenimentului. Tinutele lor au facut furori, iar relatie dintre cele doua este cu siguranta invidiata de toata lumea.