Fiica actorului Paul Walker, mesaj plin de emoție, în ziua în care tatăl ei ar fi împlinit 47 de ani

Fiica actorului Paul Walker, mesaj plin de emoție, în ziua în care tatăl ei ar fi împlinit 47 de ani. Fiica actorului Paul Waker avea doar 15 ani atunci când și-a pierdut tatăl. Regretatul actor a lăsat multe inimi goale, odată cu moartea lui. Însă pentru nimeni durerea nu a fost mai greu de îndurat așa cum a fost pentru Meadow Walker, fiica lui.

   

Astăzi, la vârsta de 21 de ani, fiica lui Paul Walker a postat un mesaj plin de emoție, în ziua în care tatăl ei ar fi trebuit să împlinească 47 de ani.

Fiica actorului Paul Walker, mesaj plin de emoție, în ziua în care tatăl ei ar fi împlinit 47 de ani
„Momentul in care am realizat ca suntem gemeni. La multi ani celui mai frumos suflet”, a scris ea lângă o fotografie în care Paul Walker, foarte tânăr, o ținea în brațe pe Meadow si zâmbea alături de ea.

Fiica lui Paul Walker, ultimul an alături de tatăl ei
Cu un an înainte ca actorul să moară în fatidicul accident, Meadow a decis să se mute din Hawaii, unde locuise cu mama ei. A venit în California, special pentru a petrece mai mult timp alături de tatăl ei.

A fost o perioadă în care Meadow a reușit să se bucure de prezența lui și s-au apropiat enorm.


„Ii plăcea să fie tata. Era așa de mândru de ea”, a povestit fratele starului, Cody, pentru People.

Fiica actorului păstrează vie amintirea tatălui ei, prin intermediul rețelelor de socializare, dar și prin Fundația Paul Walker, de care se ocupă.


Meadow a pastrat o legatură strânsă și cu copiii colegului tatălui ei din seria „Fast & Furious”, Vin Diesel, notează People.

Fiica lui Paul Walker a postat un selfie cu cei trei copii ai lui Diesel: fiicele Pauline (botezată după numele lui Paul Walker), în vârstă de cinci ani, și Similce (12 ani), precum și fiul actorului, Vincent, în vârstă de 10 ani. „Mereu o familie”, a scris Meadow, care l-a etichetat în această imagine pe Diesel, nașul ei de botez.


Paul Walker a murit în 2013, la vârsta de 40 de ani. Starul din Fast&Furios era pasager în masina unui prieten, pilotul Roger Rodas. Într-un moment de neatenție, șoferul a pierdut controlul mașinii, un Porsche Carrera GT, iar aceasta s-a izbit de un stâlp, apoi de un copac, și a luat foc. Cei doi nu au supraviețuit.