Fetita ei plangea intr-una, de cateva zile, iar medicii i-au spus ca e constipata. Ce a gasit cand s-a uitat in pampersul ei?

Michelle Yates nu reușea să înțeleagă de ce fiica sa plângea de mai multe zile, așa că a fost foarte atentă la fiecare detaliu. Dar abia când s-a uitat mai atentă la scutecul ei a făcut descoperirea care a înfuriat-o: pampersul avea bucăți metalice ascuțite în țesătura interioară, bucăți care în mod normal nu erau vizibile în mod obișnuit.

   

Inițial, medicii i-au spus că durerile celei mici erau provocate de constipare și că tăieturile au apărut fiindcă fetița ei de numai 5 luni se zbătea din cauza durerii. Mama disperată a făcut descoperirea când i-a schimbat micuței pampersul și a fost mai atentă.

Femeia a fost extrem de revoltată în legătură atât cu producătorul, cât și cu magazinul care i-a vândut pampersul, și aștepta o lămurire oficială.

Iată ce a declarat tatăl micuței: ,,Nu vrem despăgubiri materiale, însă am dori să știm ce s-a întâmplat, să fie declanșată o anchetă transparentă, pentru ca alți bebeluși să nu mai treacă prin asta”.

În prezent cei doi părinți fac tot ce pot pentru ca problema prin care au trecut să fie cât mai mediatizată, iar alți copii să nu treacă și ei prin același chin.

Iată cum arăta un astfel de pampers: