Fereste-te de el! Cu ce nativ sa nu faci amor in functie de zodia ta

Fecioara
Visezi la amantul experimentat care sa te elibereze de inhibitii. Atentie, insa. In niciun caz o Balanta nu va face asta. E destul de comoda si aveti diferente mari de comportament. Gandeste-te de doua ori inainte sa te bagi in patul unui Varsator. E neatent si iti va da peste cap toate tabieturile si toata linistea.

Balanta
Iti place sa fii alintat si adorat. Sexual, ramai totusi un rational, pentru care excitatia se produce mai intai la nivel mental. Nu te leaga o atractie ravasitoare de Balante, motiv pentru care nu veti avea o relatie sexuala cu scantei. Nu e recomandata nici cea cu un Capricorn, care tinde sa iti afecteze echilibrul proverbial.

Scorpion
In pat, esti in stare sa iti inalti partenerul la ceruri, apoi sa il cobori in abisuri. Ai nevoie insa de cineva care sa reziste pasiunii tale si chiar daca ai crede ca vei face casa buna cu un Scorpion relatia sexuala vulcanica va fi insa extrem de alambicata. Nici cu un Varsator nu veti reusi sa va satisfaceti reciproc.

Loading...
Loading...

Sagetator
Nu esti deloc timid, ba chiar ai un instinct sexual puternic. Te incita experientele noi, iar un Rac nu ar fi niciodata de acord cu asta. Nici tie nu ti-ar placea amorul cu el, care e prea lent si prea sensibil. De asemenea, ai un ritm mult prea diferit de nativul din Pesti motiv pentru care nici relatia de alcov nu rezista.

Capricorn
Pentru tine, sexul este o necesitate trupeasca. Si cam atat. Bariera ta rigida il tine la mare distanta pe entuziastul si inflacaratul Berbec, care nu poate intelege cum de esti atat de rece cand vine vorba despre amor. Te imprietenesti cu nativul Gemeni, dar cand e vorba despre dragoste carnala nu mai sunteti pe aceeasi lungime de unda.

Varsator
Devii foarte activ sexual abia atunci cand iti intalnesti marea dragoste. Pana atunci, esti destul de rezervat in privinta relatiilor intime. Nu vei comunica foarte bine pe plan sexual cu un nativ din aceeasi zodie cu tine, iar intensitatea Scorpionului te bulverseaza, te tensioneaza. Ai gusturi deosebite in materie de sex si cu nativul din Rac.

Pesti
Cu greu poti disocia sexul de simtire, iar asta iti confera o mare capacitate de a iubi. Te atrage stralucirea Leului si reusesti sa te autoiluzionezi in privinta lui, dar atunci cand ajungeti in pat realizezi ca aveti atat de putine in comun. Iar daca vrei doar o aventura, atunci poti accepta provocarea unui Sagetator, insa pe termen lung, relatia voastra amoroasa se va deteriora grav.

Pagini: 1 2