Fereste-te de el! Cu ce nativ sa nu faci amor in functie de zodia ta

Lucrurile intre doua persoane pot sa mearga bine pana la dormitor. Exista zodii care pur si simplu nu au nimic in comun din punct de vedere sexual.

Berbec
Dinamic, te aprinzi repede si arzi cu flacara mare. In lipsa stimulilor, parjolul ti se stinge. Tocmai de asta, nu ti se potriveste compania sexuala a unui nativ din Capricorn, care este mult prea calculat, iar Pestii sunt totusi mult prea sensibili si nu reusesti sa rezisti felului in care se “pisicesc” in pat.

Taur
Nu te aventurezi cu ochii inchisi pe un teren necunoscut, intrucat tie iti place stabilitatea chiar si cand vine vorba despre amorul carnal. De asta vei considera Berbecul mult prea grabit si prea imprudent. De asemenea, incapatanarea ta nu se acordeaza defel cu orgoliul Leului, iar statornicia ta se va lovi de libertinajul sexual al Sagetatorului.

Gemeni
Te implici rar in relatii bazate exclusiv pe sex si asta intrucat pentru tine legaturile mentale sunt mai importante. Din acest motiv, nu faci casa buna cu un nativ din Scorpion, spre exemplu. Intensitatea si obsesiile acestui nativ te obosesc. Capricornul, pe de alta parte, te intriga cu rigiditatea si cu tristetea lui chiar si atunci cand face dragoste.

Loading...
Loading...

Rac
Cauti certitudinile si esti foarte atent cui iti incredintezi inima. De aceea, rar vei ajunge sa faci amor la intamplare. Ai un temperament total diferit de cel al cerebralului nativ din Gemeni si nu veti interactiona bine in dormitor. Te atrage energia sexuala a Sagetatorului, insa e clar ca nu e ceea ce iti trebuie.

Leu
Ai o mare chemare pentru dragoste si o uriasa forta de atractie. Ai tendinta de a-ti asuma un rol dominant in pat, drept urmare, cu un nativ din aceeasi zodie cu tine vor iesi scantei la propriu si nu in sensul bun. Relatia fizica cu un nativ Pesti iti va aduce o multime de frustrari, iar cu un Capricorn nu vei gasi deloc puncte compatibile.

Pag Anterioara1 din 2