Femeile din ACESTE ZODII se indragostesc de cel mai bun prieten pana la Craciun!

Crăciunul se apropie cu paşi repezi şi toată lumea aşteaptă cu nerăbdare acest moment.

   

Pentru trei femei din zodiac, această sărbătoare are o dublă însemnătate, deoarece se vor îndrăgosti până la Crăciun.
Iar acest moment va lua pe toată lumea prin suprindere. Iată care sunt femeile care se îndrăgostesc de cel mai bun prieten până la Crăciun:
Chiar dacă este extrem de emotivă şi de sensibilă, femeia din zodia Peşti reuşeşte să aibă sentimente profunde pentru cel mai bun prieten al său. Până de Crăciun, femeia din această zodie îşi va da seama că nu este vorba despre o simplă prietenie şi îţi va dori mai mult.

Pentru că este extrem de timidă, divahair.ro anunţă că acestei native îi va fi extrem de greu să îşi pună sentimentele pe tavă şi că le va ascunde cât se poate de mult, pentru a nu suferi o dezamăgire.

În cazul în care prietenul său cel mai bun va simţi că relaţia poate fi mai serioasă şi îşi va dori acest lucru, ar fi bine să preia iniţiativa, pentru că nu este nimic mai frumos decât ca partenerul de viaţă să îţi fie şi cel mai bun prieten. Relaţia are mari şanse să evolueze rapid până anul viitor şi nu este exclus să se concretizeze cu o logodnă ori cu o căsătorie.

A doua zodie care are mari şanse să se îndrăgostească până de Crăciun este zodia Fecioară. Perfecţionistă din fire, nativa acestei zodii reuşeşte să se îndrăgostească de cel mai bun prieten, chiar dacă îi cunoaşte deja toate defectele.

Cu puţină răbdare, aceasta are şansa de a-l modela pe acesta după bunul său plac, iar relaţia lor poate evolua.

Nu toţi cei mai buni prieteni ar putea să primească această veste cu bucurie, iar unele native ale zodiei Fecioară ar putea să îşi piardă cel mai bun prieten din cauza acestor sentimente.

Cea de-a treia zodie care se poate îndrăgosti de cel mai bun priten până de Crăciun este zodia Berbec.

Deşi este introvertită şi de multe ori misteriosă, femeia din zodia Berbec se simte bine în preajma celor mai buni prieteni. În această perioadă reuşeşte să se deschidă în faţa prietenului său şi să îi mărturisească sentimentele sale.

Dacă sentimentele sunt reciproce, va urma o poveste de dragoste ca în basme, cu multă bucurie.