Femeia adoptă doi pui de leu, dar este nevoită să renunţe la ei – 7 ani mai târziu, o reuniune incredibilă este surprinsă pe cameră

Potrivit ziarului britanic The Daily Mirror, o femeie adoptase doi lei abandonaţi într-un şanţ în Africa de Sud în urmă cu şapte ani. Pe parcurs nu a mai reuşit să ţină pasul cu îngrijirea lor şi a fost nevoită să-i doneze unei grădini zoologice din Elveţia în speranţa că aceştia se vor bucura de o îngrijire corespunzătoare. Nu îşi închipuia niciodată că reîntâlnirea care avea să urmeze va emoţiona o lume întreagă.

   

Filmarea debutează cu apariţia a două leoaice acum destul de bine dezvoltate, care aleargă în mare grabă spre gardul unde le aşteaptă o veche cunoştinţă şi anume cea care le-a salvat viaţa. Când au ajuns aproape de gard, animalele s-au ridicat în două picioare pentru a o îmbrăţişa cu labele din faţă pe salvatoarea lor.
Iniţial, puii de leu fuseseră abandonaţi într-un şanţ în Africa de Sud, iar femeia din imagini a fost cea care i-a salvat.

Chiar şi acum după şapte ani, se pare că animalele au încă acea capacitate deosebită de a o recunoaşte pe cea care le-a arătat în trecut bunăvoinţă, dragoste şi compasiune.

Leoaicele se bucură nespus de această întâlnire şi nu mai contenesc cu îmbrăţişările atât de naturale de parcă ar fi nişte copii răsfăţaţi care i-au dus dorul mamei lor. E surprinzător faptul că şi astfel de animale pot fi la fel.