FAKE NEWS: A murit Mihai Constantinescu – Artistul este în moarte cerebrală

Mihai Constantinescu se află de luni bune în stare gravă în spitalul Elias, internat dupa ce a suferit un stop-cardio respirator. Astăzi, artistul a intrat în moarte cerebrală, contactați de HUFF.ro, domnul Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt a declarat

   

„Domnul Mihai Constantinescu nu a murit este în viața. Starea lui de sănătate este precară nu se află însă conform celor specultate de presă. Nu vă pot oferi detalii despre starea lui de sănătate în detaliu, deoarece familia a interzis acest lucru, vă asigur că domnul Constantinescu este „viu” și facem eforturi ca acesta să revină la o situație normală”, a declara Bogdan Oprița EXCLUSIV pentru HUFF.ro.

În anul 2008, Mihai Constantinescu fusese supus unei intervenţii chirurgicale la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie.

Raed Arafat: Mihai Constantinescu nu este mort, nu va fi deconectat de la aparate
Raded Arafa: „Starea de sănătate a domnului Constantinescu este constantă, astăzi a avut mic fluctuații. Pacientul nu este mort, este viu, informațiile apărute nu sunt verificate și false. Familia ne interzice să oferim mai multe detalii. Nu se pune problema deconectării de la aparate, a declarat Raed Araf pentru HUFF.ro!”