Faimosul Gerard Depardieu, scos pe brațe dintr-un restaurant libanez la București!

La scurt timp după ce a aterizat în București, faimosul Gerard Depardieu a fost protagonistul unor momente uluitoare

   

Artistul a luat masa alături de un grup de prieteni, tot francezi, într-un local libanez foarte apreciat din Capitală. După mai multe ore, în care s-a delectat cu cele mai fine preparate culinare, dar și cu cele mai bune licori, faimosul Depardieu a fost protagonistul unor momente șocante.

Scos pe brațe din restaurant

Din câte se pare, aerul tare din București nu i-a priit faimosului actor francez, care a avut nevoie de ajutorul gărzilor de corp în momentul în care a părăsit renumitul local cu specific libanez din Capitală. Pur și simplu, Gerard Depardieu a fost scos pe brațe din restaurantul miliardarului bucureștean Mohammad Murad, cel mai mare investitor din industria hotelieră, președinte al Federației Patronatelor din Turismul Românesc și proprietarul celui mai luxos lanț hotelier de pe litoral, ”perla” Phoenicia.


La plecarea din local, artistul francez abia se ținea pe picioare, iar, la un moment dat, exact când să urce în bolidul de lux care urma să-l ducă la hotel, acesta și-a pierdut echilibrul și a fost la un pas să se prăvălească pe caldarâm. A salvat situația doar agilitatea de care a dat dovadă una dintre gărzile de corp, care a intervenit imediat și l-a ajutat pe actor să urce în mașină.


La scurt timp după ce a fost ajutat să urce în automobil, faimosul Gerard Depardieu a căzut victima lui ”Moș Ene”. În drum spre hotel, artistul francez a adormit în mașină.