Faceti cunostinta cu adevaratele sotii ale celor mai bogati barbati din lume

Faceti cunostinta cu adevaratele sotii ale celor mai bogati barbati din lume. In spatele fiecarui barbat mega-bogat se afla o femeie puternica. Majoritatea acestor femei nu sunt doar sotii ca trofee; ele au cariere si traiesc pe cont propriu. De fapt, fac lucruri importante. Consultati aceasta lista cu sotiile celor mai renumiti miliardari din lume.

   

Priscilla Chan (Sotia lui Mark Zuckerberg)

Zuckerberg a fost alaturi de Priscilla Chan de cand s-au intalnit la Harvard. S-au casatorit in 2012 si au avut o nunta surprinzator de discreta. In timp ce el s-a ocupat pe internet, ea a devenit pediatru. Priscilla se ocupa si de organizatia caritabila Chan Zuckerberg Initiative, care a strans peste 45 de miliarde de dolari.

Miranda Kerr (Sotia lui Evan Spiegel)


Evan Spiegel este un alt miliardar. Poate ca nu-i stiti numele, dar probabil folositi inventia sa. El este omul care a dat lumii Snapchat si a castigat peste trei miliarde si jumatate de dolari din aplicatie.

Sotia sa, Miranda Kerr, nu avea nevoie de el pentru banii lui. A fost odata unul dintre modelele de top ale Victoria’s Secret, iar aspectul ei si simtul stilului i-au adus o avere de 45 de milioane de dolari. A avut o relatie scurta cu Orlando Bloom inainte de a se stabili cu Spiegel, pe care il cunoaste inca din copilarie.

Faceti cunostinta cu adevaratele sotii ale celor mai bogati barbati din lume

Salma Hayek (Sotia lui Francois-Henri Pinault)


Desi nu toate femeile de pe aceasta lista sunt celebre in sine, Salma Hayek este cu siguranta. Sirena de la Hollywood a aparut pe marele ecran de ani de zile si a fost una dintre cele mai remarcabile vedete de film feminin din ultimele doua decenii. Cariera ei de actorie i-a adus 85 de milioane de dolari.

Ar putea sa traiasca din acesti bani pentru tot restul vietii, dar si cei 17 miliarde de dolari pe care are sotul ei ii ajuta. Francois-Henri Pinault detine o companie numita Kering.

Pagini: 1 2