Facea curat in camera fiicei sale, dar cand a gasit aceste pastile in biroul ei a inceput sa planga, crezand ca sunt droguri. I-a cerut explicatii fetei, dar aceasta i-a spus sa puna capsulele in apa. Ce s-a intamplat cand a facut asta

Intamplarea de mai jos a devenit virala pe Reddit si demonstreaza inca o data faptul ca, uneori, parintii sunt mult prea grijulii.

   

Totul a inceput in momentul in care Lisa Banks, o mama din Marea Britanie, a gasit o serie de pastile colorate in timp ce facea curat in camera fiicei sale.

Pentru ca nu aveau folie, si erau puse pur si simplu intr-o punga cu inchidere ermetica, femeia s-a gandit la ce e mai rau, mai exact la droguri.

Extrem de marcata de descoperirea facuta, Lisa i-a trimis mai multe mesaje fetei in care ii cerea explicatii si ii cerea sa vina de urgenta acasa, pentru a purta o discutie serioasa cu ea.

La vederea sms-urilor tanara a inceput sa rada si si-a rugat mama sa puna pastilele in apa. S-a dovedit ca nu erau decat niste substante care lua diverse forme la contactul cu apa.

Cele doua s-au amuzat copios pe seama intamplarii.