Extrem de important pentru femeile trecute de 50 de ani! Cele mai bune si sigure exercitii pentru frumoasele aflate la a doua tinerete

Bunica mea imi spunea mereu: „Draga mea, tinerea are un dezavantaj-trece foarte repede!”.

   

Cum poti sa faci exercitii daca starea organismului nu iti mai permite? Cum trebuie sa schimbam antrenamentele in functie de varsta? Cum mentinem oasele rezistente si muschii elastici pana imbatranim?

Toate femeile de peste 40 de ani isi pun aceste intrebari. Daca aveti si dvs. aceste intrebari, v-am pregatit un antrenament specific cu aceasta doamna simpatica din imagine.

In acest mod mi-o amintesc pe Iaroslava Danilevici.

„Am realizat intr-o zi ca nu vreau sa fiu doar antrenor fitness, ci vreau sa ajut cat mai multi oameni sa fie sanatosi. Prin antrenamente regulate se reduce varsta biologica, fiind o masura de profilaxie impotriva osteocondrozei, varicelei si a multor alte boli.”

Acest antrenor are multa grija de fiecare participant in parte. Iaroslava are 35 de ani, aproape sa isi ia a treia diploma de studii superioare, studiaza la Londra si vrea sa isi deschida un centru de Pilates si fitness sanatos.

Simte ca aceasta este misiunea ei: sa le ajute pe femei sa aiba grija de corpul lor. Cand nu ai timp sa mergi la sala, antrenamentele de acasa sunt o solutie excelenta.

Urmariti in video-ul de mai jos instructiunile video ale unui antrenament.