EXCLUSIV! Bombă în showbiz! Oana Lis se joacă cu focul! Poartă conversaţii deocheate cu bărbaţi însuraţi când Viorel nu e cu ea

Incredibil, dar adevărat! Deşi este căsătorită cu Viorel de şapte ani, Oana Lis pare că s-a cam plictisit de fostul edil al Capitalei!

   

În vacanţa pe care a petrecut-o la mare, blondina şi-a făcut de cap şi a purtat conversaţii deocheate cu un alt bărbat. Spynews.ro, are detalii picante din discuţiile pe care vedeta le-a avut cu masculul care i-a dat târcoale.

Recent, Oana Lis a mers la mare şi, pentru a scăpa de monotonie, a început să se converseze cu un domn care se afla şi el pe litoral. Deşi însurat, bărbatul s-a autoinvitat în camera de hotel a blondinei. Atât i-a trebuit soţiei fostului primar general al Bucureştiului! Fără să stea pe gânduri, Oana Lis a intrat în joc şi a flirtat cu masculul respectiv.

Ghinion! Nu după mult timp, domnul a fost prins de nevastă! Femeia a văzut conversaţiile pe care bărbatul său le purta cu vedeta şi i-a făcut acestuia o adevărată criză de gelozie. Reacţia acesteia a fost una cât se poate de justificată, dacă ţinem cont de faptul că omul în care şi-a pus cea mai mare încredere a încercat să iasă la suc cu consoarta lui Viorel Lis şi chiar s-a oferit să o şteargă pe aceasta de nisipul care îi rămăsese pe corp, după o zi de stat la soare.

Ba mai mult, conversaţiile dintre cei doi erau destul de deocheate, chiar explicite în ceea ce priveşte o relaţie intimă între bărbatul însurat şi Oana Lis.

După ce a citit mesajele dintre soţul ei şi blondină, femeia ni s-a confesat şi ne-a spus că a fost foarte deranjată de ceea ce s-a întâmplat. „Oana Lis ar face bine să-şi vadă de soţul ei, nu să se bage în seamă cu bărbatul altei femei”, ne-a spus, printre altele, doamna respectivă.

Până la urmă, totul s-a încheiat cu acest flirt nevinovat! Bărbatul infidel nu a putut să mai mişte în front, după ce a fost prins de nevastă.