Este sau nu Andra gravidă din nou?! Misterul a fost elucidat

În ultima vreme, în presă s-a speculat că Andra ar fi gravidă din nou. Artista, care are doi copii minunați cu Cătălin Măruță, a stârnit aceste zvonuri după ce a fost îmbrăcată într-o ținută care părea că „ascunde” o eventuală burtică.

   

Acum, nu mai există nicio urmă de îndoială! Andra a publicat o fotografie recentă, în care se vede că nu are nici pic de burtică. Fotografia făcută în backstage o surprinde pe Andra la machiaj, într-o ținută sport.
„Ne facem încălzirea înainte de Tradițional. Suntem în formă maximă, abia aștept să începem seara a doua!”, a scris Andra în dreptul fotografiei postate pe Facebook.


Cum au apărut zvonurile că Andra este însărcinată
O fotografie postată în urmă cu o lună de Cătălin Măruță i-a făcut pe fani să se întrebe dacă nu cumva Andra este însărcinată. În imaginea cu pricina, cântăreața poartă o rochiță strălucitoare și voluminoasă, care ar putea crea iluzia unor kilograme în plus.

Cătălin Măruță și Andra au fost la o petrecere de botez, prilej cu care artista a purtat o ținută extravagantă. Prezentatorul de la Pro TV a postat o fotografie, la descrierea căreia a pus o simplă inimioară. Fanii au sărit imediat să comenteze imaginea postată de Cătălin Măruță și l-au întrebat pe prezentator dacă Andra este într-adevăr gravidă sau dacă „de vină” e rochia.