Este de nerecunoscut! Cum arată după o lună de spitalizare

Este de nerecunoscut! Cum arată după o lună de spitalizare unul dintre cei mai importanți oameni ai lumii. O fotografie cu el publicată recent a stârnit un val de îngrijorare.

   

Acesta a fost internat pe 16 februarie într-un spital privat pentru tratarea unei infecții. Totodată, acesta a suferit o intervenție la inimă. A fost fotografiat în drum spre casă, după ce a petrecut o lună în spital.

Este de nerecunoscut! Cum arată după o lună de spitalizare
După o lună petrecută în spital, prințul Philip, în vârstă de 99 de ani, a fost externat. Vizil slăbit și greu de recunoscut, acesta a fost fotografiat la ieșirea din spital. Ducele de Edinburgh s-a întors la Castelul Windsor, alături de regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Prințul Philip va împlini 100 de ani în iunie a renunțat să mai apară în public din 2017, atunci când a renunțat la angajamentele sale oficiale. Vârsta înaintată și-a spus cuvântul, astfel că prințul Philip a avut mai multe probleme medicale în ultimul deceniu.

Povestea de dragoste dintre Prințul Philip și Regina Elisabeta


Prințul Philip și Regina Elisabeta, în vârstă de 94 de ani, sunt împreună de 73 de ani și împărtășesc o frumoasă poveste de dragoste. Ea s-a îndrăgostit nebunește de el pe când avea doar 13 ani. A știut de atunci că el este alesul inimii sale și a făcut tot posibilul să fie împreună.

S-au logodit în secret și s-au căsătorit din dragoste. Inițial, fostul ofiţer în Marina britanică de origine greacă nu a fost văzut cu ochi buni de Familia Regală a Marii Britanii, deoarece situația lui financiară nu era de invidiat, deși era prinț al Greciei și Danemarcei. A renunțat la toate tilturile devenind locotenent Philip Mountbatten.

Nunta prințului Philip cu regina Elisabeta a avut loc pe 20 noiemrbie 1947 și a fost difuzată de radio BBC, fiind urmărită de 20 de milioane din întreaga lume. Cei doi au împreună patru copii: prințul Charles, prințesa Ana, prințul Andrew și prințul Edward.

Au avut nenumărate probleme în căsnicie, însă iubirea lor a rămas la fel de puternică. „Fac o echipă grozavă împreună. Este o persoană care poate fi sincer cu ea și cu care poate să râdă”, a declarat Robert Hardman, biograful regal și autorul cărțiii „Our Queen at Ninety”.