Este Asia Express regizată? Detaliile care au scăpat la montaj aruncă totul în aer despre emisiunea de la Antena 1

Asia Express este cea mai interesantă competiție a momentului, care a avut premiera ieri, pe 18 septembrie. Emisiunea s-a bucurat de mare succes încă de la primul sezon și anunță o mulțime de surprize și ediția aceasta. Deși este un show foarte iubit și 100% real, se pare că fanii încă mai au dubii și au observat un detaliu ce le-a dat de gândit.

   

Asia Express, emisiune regizată
Asia Express este una dintre cele mai interesante emisiuni ale momentului. Celebrul show a debutat pe 18 septembrie. Promite o mulțime de surprize, pe care telespectatorii le-au putut vedea încă din prima zi și au rămas uimiți de câte s-au putut întâmpla.

Marele show este 100% real. Turcia este prima destinație a celor 9 cupluri de vedete care au acceptat provocarea. Fanii sunt în extaz încă de la primul episod, dar au observat un detaliu extrem de interesant: un semn că emisiunea ar putea fi regizată.

În emisiune, Alexandra Ungureanu a fost surprinsă vorbind la telefon, motiv pentru care fanii au crezut că a încălcat regulile jocului. Vedeta a explicat că, de fapt, împrumutase un mobil de la gazde, pentru a vorbi cu fiica acestora care cunoștea limba engleză, fiind singurul mod în care s-a putut înțelege cu oamenii de acolo care vorbeau doar limba turcă.