Erau extrem de fericiti cand au aflat ca vor fi parinti de gemeni dar la nastere, cand si-au vazut pentru prima oara copiii, au ramas blocati: „E o greseala, cum este posibil asa ceva?” Doctorii nu au stiut ce sa le raspunda!

Cazul de mai jos s-a petrecut in Statele Unite si a uimit echipa de medici a unui spital.

   

Totul a inceput in anul 1997, cand Donna si Vince au aflat cu bucurie ca vor fi din nou parinti. Acestia mai aveau alti trei copii, iar fericirea a fost cu atat mai mare cu cat, la o ecografie de rutina, au aflat ca familia se va mari nu cu unul ci cu inca doi prichindei; femeia urma sa aduca pe lume gemeni.

Sarcina a decurs fara probleme insa la nastere, in momentul in care au vazut nou nascutii, atat medicii, asistentele cat si parintii au ramas cu gura cascata: cele doua fetite nu aveau aceeasi culoare a pielii, una era alba, iar cealalta mulatra.

Vince are culoarea pielii alba, iar Donna are tenul masliniu, parintii ei fiind jamaicani. Desi sunt gemene, cele doua fetite au trasaturi total opuse.

Pe langa culoarea pielii, si parul difera: una are firele drepte, cealalta este creata. Iata cum arata cele doua acum, la varsta de 19 ani: