„Eram iubita lui Darius, purtam numai haine scumpe, locuiam în căsoaia lui din Mogoșoia, iar toată lumea mă invidia”. Ce i s-a intamplat

Da, știu, povestea vieții mele seamănă mai degrabă cu scenariul unui thriller și poate părea neverosimilă, însă totul s-a petrecut exact așa cum v-am povestit. Bărbații care au făcut parte din viața mea aproape m-au distrus.

   

Vasi, Darius, Vali, Radu, patru bărbați diferiți, dar care mi-au marcat viața atât în bine, cât și în rău. De la fiecare dintre ei am învățat ceva și m-am ambiționat să merg mai departe.

Pe Vasi l-am cunoscut la job. Am fost colegi o perioadă scurtă. Suficientă totuși să mă îndrăgostesc de el. Părul său negru și ochii negri îmi aminteau de basmele din copilărie cu prinți fermecați. Era un tip grijuliu, îmi demonstra în fiecare zi că îi păsa de mine prin gesturile sale. Dimineața îmi aducea cafeaua. Amândoi aveam același prost obicei: ne culcam după miezul nopții și ne trezeam târziu, așa că întârziam. Nu aveam timp să luăm micul dejun acasă, așa că biroul spațios se umplea de mirosul covrigilor și merdenelelor încă de la primele ore ale zilei.

Vasi era coordonatorul proiectului pe care lucram, așa că destul de multe avantaje derivau din prietenia noastră. Darius, văzând cum această prietenie avansa, l-a chemat pe Vasi la el în birou:
— Vreau să o lași în pace pe Cristina! Am angajat-o pentru mine, nu pentru tine.

— Eu m-am îndrăgostit de Cristina și ea, de mine.

— Ori o lași în pace, ori pleci din firmă! Vasi a lăsat demisia pe biroul din lemn de nuc și dus a fost. Mi-a propus să ne vedem la sfârșitul programului. îl iubeam și mă durea sufletul că plecase în felul acela. Am aflat foarte târziu motivul real, după ce l-am părăsit pe Darius.

După plecarea lui Vasi, Darius a început să mă curteze. îmi îndruga minciuni despre Vasi, pe care eu, în naivitatea mea, le-am crezut. M-a mințit că avea o familie abandonată într-un sat din Teleorman și că lunar trimitea bani acasă, pentru copii. Darius mi-a garantat că el însuși se ocupa de transferul banilor. Nu am pus la îndoială vorbele lui. Am început să-l urăsc pe Vasi și am refuzat propunerile lui repetate de a ne întâlni. Am căzut în brațele lui Darius precum o pradă ușoară.

— Cristina, ești o tipă deșteaptă, frumoasă, nu înțeleg de ce ți s-a pus pata pe Vasi. Nu ai văzut că a plecat fără să îți adreseze un cuvânt?

Lacrimile au încolțit în ochii mei. Darius m-a luat în brațe și mi-a așezat capul pe umărul său. Mi-am înconjurat mâinile pe trupul său. Mă simțeam bine în brațele sale. în scurt timp am uitat de Vasi. Darius mă atrăgea fizic destul de puternic. Problema era că eu și Vasi aveam un proiect comun. Nu îl puteam termina sin-gură, aveam nevoie de ajutor. Darius a angajat un avocat să mă ajute: pe Vali.

Am devenit oficial iubita lui Darius. Ochii săi cenușii, părul șaten-deschis și gura suavă mă făceau să mă fâstâcesc atunci când se afla în preajma mea. Era un bărbat foarte generos. Mi-a cumpărat haine și bijuterii. De ziua mea am primit în dar o mașină. Tot ce își dorea de la mine era să îi acord întregul meu timp. Ba, mai mult, Darius mi-a impus câteva condiții. Mă simțeam ca eroina principală din „Cinzeci de umbre ale lui Gray”. Locuiam în căsoaia lui din Mogoșoia de vineri până duminică. Purtam numai haine agreate de
Darius, mâncam doar alimente alese de el. în cursul săptămânii, locuiam în apartamentul meu micuț.
La serviciu, eram invidiată. Mi-am pierdut toți prietenii. Cine și-ar mai fi dorit să fie prieten cu iubita boss-ului? După 9 luni de relație, Darius a pregătit o surpriză de proporții: am găsit biroul plin de trandafiri albi, erau în jur de 1.000 de fire, iar pe tastatură a așezat cu grijă o cutie aurită în care era inelul de logodnă.
— Draga mea, ultimele luni au fost splendide! Așa că m-am hotărât să ne căsătorim. Pe data de 10 iulie te aștept pe domeniul meu din Mogoșoia. Avem peste 300 de invitați. O să îți aleg rochia zilele următoare…

Nu a fost o cerere în căsătorie obișnuită. De fapt, Darius nu îmi cerea să mă mărit cu el, doar îmi comunica acest lucru, spre uimirea întregului departament. Chiar dacă deveneam soția lui, trebuia să îi respect în continuare condițiile. Am participat la nunta mea ca un invitat ceva mai special. Nu am avut dreptul să îmi aleg nici măcar bijuteriile. în casa de la Mogoșoaia, unde urma să locuiesc și eu, după nuntă, mă aștepta o cameră frumos decorată, după gusturile lui Darius.

Deși îmi era greu să-i respect condițiile, faptul că trăiam în lux îmi plăcea la nebunie. Iar în pat Darius era amantul perfect. După vreo trei ani de căsnicie, am început să mă simt ca o pasăre în colivie. Lucram în continuare în firma lui Darius, pe același proiect cu Vali. Ce am omis să menționez este faptul că nu l-am iubit niciodată pe Darius. Eram doar atrasă fizic de el puternic. Pasiunea aia nebună de la începutul relației s-a stins, iar eu nu mai înțelegeam rostul căsniciei noastre.

Pagini: 1 2