Era pe punctul de a se casatori, cand preotul a facut un anunt. Ceremonia s-a oprit imediat

Era pe punctul de a se casatori, cand preotul a facut un anunt. Ceremonia s-a oprit imediat

Ziua nuntii este o zi pe care fiecare femeie o asteapta cu mare nerabdare si are o multime de asteptari fata de marele eveniment.

   

Daca la ortodocsi, mirii merg la biserica si preotul oficiaza slujba fara mari interventii din partea celor doi, la catolici, mirii au o mai mare libertate.

Asa s-a intamplat si in cazul lui Elizabeth si al lui Alan Hale, care au avut parte de o nunta cu totul speciala, pe care ei si invitatii lor o vor tine minte toata viata.

In timpul ceremoniei, pastorul s-a oprit din discurs, pentru a face un anunt neasteptat.

Elizabeth si invitatii au aflat ca Alan are o mare surpria pentru mireasa lui, iar inainte dea o saruta, trebuia sa faca un singur gest.Fara sa stea pe ganduri, Alan a plecat de langa sotia sa, s-a asezat la pian si a inceput sa ii cante o piesa, special compusa pentru ea si care a luat prin surprindere pe toata lumea.

Denumita „My love”, piesa lui Alan a facut-o pe mireasa si pe invitati sa planga si sa isi imagineze ca povestea celor doi va fi nemuritoare peste ani, iar copiii si nepotii lor vor vedea cat de frumos a inceput vita celor doi ca sot si sotie.