Era imensă și se mișca, au luat-o la fugă când au văzut-o! Ce și-a făcut apariția între blocuri, la Cluj.

Apariție spectaculoasă într-un cartier din Cluj. O cămilă a fost surprinsă în timp ce păștea liniștită între blocurile dintr-un cartier din oraș. Animalul înfometat i-a speriat pe copiii care jucau în zonă, susțin localnicii. Un tânăr a fotografiat cămila despre care a aflat că a scăpat de la circul din apropiere, relatează știridecluj.ro

   

Cruzimea fata de animale trebuie oprita! Sunt 10 grade afara, iar camila nu este obisnuita cu frigul’, a spus Andrei, clujeanul care a suprins imaginea inedită.
Oamenii au luat legătura cu angajații circului. Ei au prins cămila, pe care apoi au adăpostit-o în condiții corespunzătoare.

Cal ‘parcat’ la secția de poliție

Nu este singurul incident bizar. În Sibiu, un cal a plecat la plimbare și a ajuns în trafic printre mașini. Câțiva șoferi au fost nevoiți să ocolească animalul care nu voia nici în ruptul calului să elibereze drumul. Mulți au sunat la 112 ca să anunțe grovăzia.

Calul a fost escortat de polițiști și a fost ‘priponit’ în fața secției. A stat ore bune acolo, așa că oamenii legii au fost nevoiți să-l hrănească. Rapid, animalul nobil a devenit rapid o adevărată vedetă, iar zeci de oameni au venit să-l vadă.