Era fericita ca va deveni mama, dar la o ecografie medicul a ramas socat de ceea ce a vazut: „Trebuie sa avortezi imediat!”. Femeia a refuzat. Ce a nascut dupa 7 luni

Cazul de mai jos a socat o echipa de medici de la un spital din Statele Unite prin duritatea lui. Cu toate acestea, finalul a fost fericit.

   

Totul a inceput dupa ce o tanara pe nume Holly Hodgson a aflat ca este insarcinata. A fost in culmea fericirii alaturi de partenerul ei, si abia astepta sa devina mama.
Insa la un control de specialitate, bucuria s-a transformat in tristete si disperare. Dupa o ecografie, doctorul i-a dat o veste crunta: fatul pe care il purta in pantece avea o problema congenitala grava, din cauza careia organele lui ii cresteau in afara corpului.

Medicul a sfatuit-o la momentul respectiv sa nu riste si sa faca avort. Holly s-a documentat si a aflat ca, desi copilul va fi diform, are sanse mari de supravietuire.

Asa ca a luat o decizie la care specialistii nu se asteptau: s-a hotarat sa duca sarcina pana la capat. Copilul a venit pe lume inainte de termen cu doua luni si avea intestinele in afara corpului, imaginea fiind greu de privit.

Cu toate acestea, doctorii au facut tot ce este posibil pentru a-l salva si a-i da sansa la o viata normala, ceea ce au si reusit in cele din urma.

Dupa o operatie grea, organele lui au fost introduse in interiorul corpului. Acum micutul este in afara oricarui pericol, iar parintii se bucura de o viata normala alaturi de el.