Era bucuros ca a cumparat o casa la un pret bun si a inceput sa o renoveze. Cand a schimbat pardoseala, a gasit o gaura. Ce a descoperit acolo

Un barbat din Statele Unite credea ca a facut o afacere buna dupa ce a cumparat la un pret excelent o casa pe care intentiona sa o transforme intr-un restaurant.

   

Doar ca planurile i-au fost date peste cap in momentul in care s-a apucat de renovari si amenajari. La un moment dat, in timp ce schimba pardoseala, a descoperit o gaura destul de adanca, ce ducea spre un subsol de care nu a stiut.

Initial a stat pe ganduri, insa in cele din urma si-a facut curaj si a coborat, pentru a vedea ce este jos. A dat peste o priveliste care l-a marcat.

O incapere mare era delimitata cu un gard facut dintr-o sarma groasa. In interiorul acelui spatiu erau asezate mai multe papusi. In fata lor era si o farfurie goala, iar pe jos erau imprastiate mii de monede.

Cu siguranta o astfel de imagine ar da fiori oricui. Omul incearca acum sa inteleaga ce reprezinta acea camera si ce s-a intamplat acolo pana in prezent.

Voi ce credeti?